Sènior Femení: CB Balaguer A 57 vs CB Cervera 39

Partit dominat de principi a fi per les de la Noguera que van jugar a un altre ritme, tot i així, el Cervera es va endur el primer parcial per 12-13 gràcies a ràpides transicions ofensives. En el segon quart, el Balaguer va passar per sobre de les cerverines que solsament van poder anar 4 punts.

A la represa el Cervera va sortir més concentrat i va intentar apropar-se en el marcador, 31-24 al minut 5, però les locals van reaccionar i van tornar agafar l’escletxa de 12 punts d’avantatge amb la qual s’havia arribat al descans. En l’últim, el Balaguer va anar ampliant la renda per acabar el partit amb el resultat de 57-39.

El proper cap de setmana tornen a jugar a casa, aquest cop però el partit serà a les 18:00h de la tarda del diumenge. Esperen rebre el suport de l’afició per tornar-se a retrobar amb una victòria.

Anotacions: Clara Mas, Vero Júlvez (9), Esther Martínez, Montse Bacardit (2), Júlia Calafell (5), Marta Trilla (2), Júlia Marsol, Xènia Freixas (13), Laura Martínez (4), Yolanda Ruíz (2) i Núria Farran.

Parcials: 12-13 / 17-4 / 12-12 i 16-10