Cronica trobada premini masculi


Avui diumenge, dia 18 de gener, el premini masculí, ha participat en la trobada de la federació que s'ha disputat a Artesa de Segre. Els jugadors han pogut gaudir de dos partits, on han pogut disputar molts minuts, objectiu principal en aquests esdeveniments. També cal destacar que han pogut debutar en un partit les noves incorporacions. Ara ja parlant dels partits, cal dir que els jugadors han fet molt bon paper, tenint en compte que teníem una plantilla curta i que han disputat dos partits consecutius, i ja al final el desgast físic ha provocat que disminuís la intensitat del joc. Els petits ens han deixat algunes jugades de contra atac molt bones i productives encara que en defensa s'ha de millorar la intensitat i constància, tot i aixi cal felicitar-los!!!

A seguir entrenant fort, per intentar fer un bon paper en el partit del cap de setmana vinent contra la Seu, rival directe en la classificació per poder-nos apropar als tres primers classificats. Cervera...Fort!!!

Jugadors participants a la trobada: Kiril Bonjoch, Jordi Bargues, Roc Ribalta, Aleix Bisbe, Pol Lacueva, Jan Sole i Pau Gall.
Amb la tecnologia de Blogger.