Sènior Femení: Autoescola Racc Castellbisbal 47 vs CB Cervera 65

Victòria molt treballada de les cerverines enfront unes jugadores locals molt intenses defensivament que no van perdre mai la cara al partit malgrat acabar el primer quart amb el resultat de 9-20. La duresa defensiva i la gran quantitat de pilotes perdudes de les jugadores del Cervera va fer que les locals es mantinguessin vives dins del partit fins al minut 3 de l'últim període on el marcador reflectia un resultat de 45-48. A partir d'aquí un parcial de 2-17 va decantar el partit a favor de les cerverines per acabar guanyant el partit per 47-65.

El proper cap de setmana reben el Súria a casa amb l’objectiu de sumar una nova victòria i acabar l’any a la part alta de la classificació.

Anotacions: Clara Mas (9), Vero Júlvez (11), Esther Martínez, Montse Bacardit (5), Júlia Calafell, Marta Trilla (4), Júlia Marsol (1), Xènia Freixas (17), Laura Martínez (18) i Yolanda Ruíz.

Parcials: 9-20 / 17-13 / 13-11 i 8-21