Júnior Femení: FC Martinenc A 57 - CB Cervera 76

Victòria de les cerverines en el seu desplaçament al camp del Martinenc. El partit va començar molt favorable als interessos visitants ja que gràcies a un bon percentatge des de la línia de tres i una defensa acceptable les verd i negres van aconseguir un parcial de 8 a 23 en el primer període. La zona proposada per les locals en el segon període va fer que les cerverines seguissin anotant gràcies a bons tirs exteriors però les visitants, amb una defensa molt poc activa i amb molt poca intensitat, van deixar entrar a les barcelonines al partit, col·locant-se a 10 punts, 32 a 42 al descans.

A la represa, la manca d'intensitat defensiva de les visitants i un domini aclaparador del rebot per part local va fer que el Martinenc es col·loqués a només tres punts. Quatre triples gairebé consecutius de les verd i negres tornaven a posar terra de per mig, arribant a la fi del tercer període amb un 46 a 62. El darrer període va ser bastant travat, un Cervera amb poca intensitat que no dominava el rebot i això l'impedia sortir amb ràpides transicions ofensives però amb un gran encert des de 6.25. Al final, 57 a 76. A destacar els 12 triples anotats pel conjunt cerverí.

Per part del Cervera van jugar: Terribas (2), Marsol (8), Aldomà (7), Alsina (17), Bertran, Calafell (13), Mas (16), De Dios (10), Trilla (3) i Bellaubí.
Amb la tecnologia de Blogger.