Infantil Femení Negre: Final del Campionat Territorial de Lleida

Aquest dissabte l'infantil femení negre jugava a Ponts la final del Campionat Territorial de Lleida contra el CB Lleida Blanc.

El partit no va començar gaire bé per les cerverines, que encaixaven un parcial de 16 a 0 en els primers 5 minuts. Tot i així, immediatament van saber refer-se i van plantar cara a un rival molt superior, amb un joc ràpid i directe.

S'acabava el partit amb un marcador de 41-83 favorable al CB Lleida.

Per una altre banda, cal felicitar a la jugadora del CB Cervera, Gisela Vázquez, per endur-se la victòria del concurs de triples que es va disputar entre els finalistes de la categoria infantil i cadet.

Ara toca descansar uns dies aquest nadal i tornar amb les forces renovades per afrontar la segona fase de la temporada, que competirem a A2.