El Premini Femení segueix invicte

El passat cap de setmana les jugadores del Premini Femení es van desplaçar a Mollerussa per jugar un partit que es preveia igualat, ja que els dos equips es trobaven a la part alta de la classificació.

Els primers quarts van ser molt ajustats, però un resultat de 2-17 favorable a les cerverines en el tercer quart va permetre a les visitants escapar-se en el marcador. Els següents quarts van ser molt lluitats pels dos equips, on es va veure un intercanvi de cistelles constant, però finalment el resultat es va decantar per les cerverines amb un clar 36-57.

Amb aquest partit les de la Segarra acaben l'any, ja que la pròxima jornada de competició els hi toca descans. Esperen tornar a donar molta guerra durant el proper any.

Parcials: 0-2/6-6/2-17/5-8/4-2/6-6/2-11/11-6

Jugadores: Elsa Vicente, Laura Gual, Marta Vila, Anna Evans, Clara Pedrós, Judit Farré, Anna Serra, Xènia Morros, Xènia Pitarque, Mireia Sucarrats, Habi Cisse, Cristina Hermida