Sènior Femení: CB Cervera 61 vs Escola Joviat 75

Primera derrota a casa d’unes cerverines que es van anar desinflant a mesura que va a anar avançant el partit.

Un primer quart amb un alt ritme i bon joc va ser clau per agafar un avantatge de 12 a punts a la fi d’aquest. A partir d’aquí, unes visitants que van estar durant bona part del joc queixant-se de les decisions arbitrals i una zona 2-3 van bloquejar un Cervera que malgrat tot, va arribar al descans per davant en el marcador, 42-32.

A la represa, la zona tancada de les visitants va donar els seus fruits i va anar remuntant a poc a poc la diferència fins arribar a falta de 3 minuts per acabar el partit amb empatat 61-61. Aquí les locals, van tirar la tovallola i un parcial de 0-14 en tres minuts va fer que la diferència en el marcador final no reflectís el que havia estat el partit.

El proper cap de setmana es desplacen a la pista del Vallfogona de Balaguer on esperen recuperar les bones sensacions.

Anotacions: Clara Mas (2), Vero Júlvez (17) , Montse Bacardit (8), Júlia Calafell (2), Marta Trilla (1), Júlia Marsol (3), Xènia Freixas (19), Laura Martínez (7), Yolanda Ruíz (2) i Núria Farran.

Parcials: 22-10 / 20-22 / 10-18 / 9-25