Sènior Femení: CB Cervera 56 vs CB Calaf 48

El Cervera i el Calaf disputaven el primer derbi de la Segarra. El Cervera situat a la part alta de la classificació amb 4 victòries i el Calaf a la part baixa amb 1.

Malgrat pogués semblar un partit plàcid no ho va ser. El Calaf va ser un rival molt digne que va plantar cara en tot moment i, fins i tot, es va endur el segon parcial arribant al descans amb un igualat 27-26.

Després del descans, les coses seguien igual i s’arribava al començament de l’últim període amb tot per decidir, 41-37. En aquest, el Calaf es va arribar a posar un punt per sota gràcies a l’encert des de la línia de 6,25, però unes inspirades Xènia i Júlia Calafell van fer inclinar la balança a favor de les locals.

La propera setmana es desplacen a la pista del Bàsquet Llor d’on esperen tornar amb una victòria i continuar amb la bona ratxa de resultat.

Anotacions: Xènia Freixas (28), Vero Júlvez (4), Esther Martínez (1), Montse Bacardit, Júlia Calafell (15), Marta Trilla (3), Júlia Marsol (3), Laura Martínez (2), Yolanda Ruíz, Núria Farran i Ester Freixes.

Parcials: 10-5 / 17-21 / 14-11 / 15-11