Sènior Femení: CB Pallejà 45 vs CB Cervera 48

Partit molt igualat el del passat cap de setmana, ja que cap dels dos equips no va poder agafar una avantatge de més de 7 punts.

Les locals van sortir molt posades en el partit i malgrat tenir menys envergadura física van capturar molts rebots ofensius que els permetia tenir segones i terceres opcions per anotar, a la fi del primer període el resultat era de 12-12. En el segon quart, les coses van seguir igual, molta igualtat i un Pallejà que tancava molt bé qualsevol pilota interior cerverina les va permetre arribar al descans un punt per endavant, 27-26.

A la represa, les cerverines van sortir més concentrades i un parcial de 0-8 als cinc primers minuts va permetre agafar un avantatge de 7 punts. Malgrat això, les locals van reaccionar i van escurçar diferències per començar l’últim quart amb tot per decidir, 36-40.

En aquest, una petita escletxa en el marcador 36-43 va ser recuperada per les locals fins a arribar a l’última possessió on el Pallejà va tenir l’última pilota del partit en un triple que no va entrar.

La propera setmana juguen a casa contra el CB Calaf en el primer derbi de la temporada on esperen tot el suport de la grada per sumar una nova victòria.

Anotacions: Júlia Marsol (2), Vero Júlvez (12), Esther Martínez, Montse Bacardit (2), Júlia Calafell, Marta Trilla (15), Xènia Freixas, Laura Martínez (5), Yolanda Ruíz i Núria Farran (7) i Ester Freixes (5).

Parcials: 12-12 / 15-14 / 9-14 / 9-8