Sènior Femení: CB Cervera 68 vs CB Corbera 42

Partit complicat el que tenien les cerverines el passat dissabte enfront d’un equip que arribava a la capital de la Segarra sense perdre cap partit a la lliga.

Les locals van sortir molt mentalitzades de la importància del matx i sempre van anar per davant en el marcador. El primer quart acabava amb un 17-11. En el segon, les cerverines van col·lapsar completament l’atac visitant que només va aconseguir anotar 8 punts (6 dels quals des de la línia de tir lliure). Al descans, s’arribava amb un 34 a 19 en el marcador.

En la segona part i lluny de desconcentrar-se les cerverines van aconseguir ampliar l’avantatge fins al 68-42 final.

Les cerverines volen dedicar aquesta victòria especialment a la seva capitana, Sara Parra i, al seu entrenador, Joan Romeu.

La propera setmana juguen a casa del CB Pallejà d’on esperen tornar amb una nova victòria.

Anotacions: Clara Mas (5), Júlia Marsol (5), Vero Júlvez (13), Esther Martínez, Montse Bacardit (9), Júlia Calafell, Marta Trilla (12), Xènia Freixas (14), Laura Martínez (6), Yolanda Ruíz (4) i Núria Farran.

Parcials: 17-11 / 17-8 / 17-10 / 17-13