Cadet Femení: CB Cervera 47 – CB Balàfia 56

Partit molt disputat el que es va jugar aquest dissabte a Cervera contra el C.B.Balàfia. Igualtat màxima entre els dos equips durant la gran part del partit. Tot això es demostra amb el resultat a la mitja part que era de 27-28. Tot i que al principi del tercer període va semblar que les jugadores cerverines podien trencar el partit, agafant un avantatge de 6 punts, ràpidament les visitants van reaccionar i amb un parcial de 0-15 es van avançar en el marcador per 39-49. Tot i els intents de les locals per intentar reduir les diferències en cap moment van poder fer-ho i al final les lleidatanes van endur-se el partit per 47-56.

Cal destacar la gran intensitat i entrega que van posar els jugadores cerverines durant tot el partit, i probablement haurien merescut una mica més en aquest partit. Cal seguir treballant molt fort per a millorar els resultats.

Van jugar. Ariadna Vicente (1), Júlia Felip (7), Núria Roqué (6), Míriam Cortadellas, Ona Riu (6), Ester Martínez, Núria Gorro, Ainoa Bastante (6), Marta Serès (7), Angela Armengol, Cèlia Fonoll (2) i Judit Corbera (12).
Amb la tecnologia de Blogger.