Sènior Femení: CB Lleida 57 – CB Cervera 72

Primer partit de la temporada i primer derbi lleidatà. Les jugadors cerverines amb cares noves i recolzades de jugadores júniors van plantar cara a un Lleida que sempre va anar a remolc en el marcador. Al final del primer quart s’arribava amb el resultat de 12-18, però va ser a les acaballes del segon quart quan les cerverines van agafar una renda en el marcador de 12 punts gràcies a un parcial de 0-10 amb dos triples de Júlia Marsol.

En la segona part el Cervera es va dedicar a aguantar aquest avantatge i fins i tot, ampliar-lo en algun moment 46-67. Finalment, merescuda victòria de les cerverines que el proper cap de setmana s’estrenen davant la seva afició contra el Barça.

Anotacions: Vero Júlvez (10), Júlia Marsol (12), Esther Martínez (6), Montse Bacardit (4), Júlia Calafell (11), Marta Trilla (5), Sara Parra (1), Xènia Freixas (11), Yolanda Ruíz (2), Núria Farran (7) i Ester Freixes (3).

Parcials: 12-18 / 12-18 / 18-19 / 15-17