El CB Cervera escalfa motors

Alguns equips del CB Cervera ja han començat a preparar la propera temporada i, el primer a fer-ho, va ser el Júnior Femení que va disputar el cap de setmana de l’Aquelarre tres decisius partits per entrar a Interterritorial. El primer rival va ser el Maristes Montserrat al qual va superar a domicili per 37-70. El següent dia la víctima seria el Vilaseca, 52-48 i, per acabar de certificar el pas a Interterritorial guanyaria amb claredat al Cornellà per 76-48.

Equip Júnior Femení

El Sènior Masculí que aquest any segueix competint a 3a Catalana va disputar un amistós contra el CB Mollerussa que va servir per anar agafant forma i practicar coses noves.

I, el Sènior Femení va tornar com a campió del torneig de Sant Julià de Vilatorta després de guanyar els 4 partits que va disputar en 2 dies contra rivals com: Roda de Ter, AECAM, Martinenc i Les Franqueses del Vallès.

Els propers 11, 12, 13 i 14 de setembre l’infantil, el cadet i el júnior femení se’n van d’estage a Cunit per preparar les seves respectives temporades.
Amb la tecnologia de Blogger.