Darrer partit de lliga regular del Sènior Femení

Diumenge dia 18, el Sènior Femení del Cervera, es va desplaçar a la pista del Bàsquet Femení Cornellà, per diputar l’últim partit de lliga, abans de les fases de permanència.

Les locals, molt més centrades en el partit, començaven amb una bona defensa pressionant, que provocava el desconcert i la precipitació en les jugadores visitants. Les de Cornellà, amb bon encert de tir i contraatacs ràpids fruit de la pressió, aconseguien obrir una gran escletxa en el marcador, que les noies de la Segarra no podrien contrarestar en cap moment del partit (36 a 16 a la mitja part). En el tercer quart, les noies del Cervera van intentar netejar la imatge donada la primera mitja part, però no hi va haver èxit. Només en l’últim quart, van poder competir al nivell esperat.

Destacar, els minuts jugats de la capitana Sara Parra, que després de molts partits va tornat a trepitjar el terreny de joc, i amb bones sensacions.

Un cop finalitzada la lliga, i assolida la 12ena posició, les noies del Cervera els hi toca jugar les fases de promoció de descens, per salvar la categoria. Es jugarà contra el FD Cassanenc 2a Cat., al millor de 3 partits. La primera cita la tenim aquests dissabte, dia 24, al pavelló municipal de Cervera. Esperem tot el vostre suport!!

Anotacions: Anna (3), Gisela (4), Esther (2), Montse, Marta (3), Sara (2), Carme (4), Laura (10), Yolanda (11), Ester.

Parcials: 21-7 /15-9 / 22-7 / 20-16