Sènior Femení: CB Cervera 83 – Rubies Adat CEP Vallfogona 46

Important victòria per les jugadores cerverines contra el cuer de la categoria. Tant el primer com el segon quart van estar molt igualats, fruit d’això s’arribava al descans amb el resultat de 32-30 i tot per decidir en els següents 20 minuts.

A la represa les cerverines van pujar la defensa i juntament amb un alt encert des de la línea de tres punts (5 triples en el tercer període) van eixamplar les diferències en el marcador, arribant al final d’aquest amb 64-40. En l’últim període, gràcies a pilotes recuperades i cistelles fàcils la diferència es va acabar d’allargar. Final del partit, 83-46, una bona injecció de moral per afrontar els últims partits de la lliga.

Destacar el gran partit de Marta Trilla i l’encert de Gisela Marimon.

Anotacions: Vashni Sharp Moore (22), Anna de Solà, Gisela Marimon (13), Esther Martínez, Montse Bacardit (4), Marta Trilla (18), Carme Biols (4), Laura Martínez (10), Yolanda Ruíz (2), Ester Freixes (10) i Júlia Calafell.

Parcials: 18-17 / 14-13 / 32-10 / 19-6