Sènior Femení: CB Cervera 49 – CB Martorell 40

Partit dominat de principi a fi per les cerverines que malgrat rebre la primera cistella, sempre van anar per davant en el marcador. Gràcies a una bona defensa van aconseguir la primera distància, el primer quart finalitzava amb un 14-6. A la represa les coses van seguir igual i la diferència encara es va eixamplar una mica per arribar a la mitja part deu punts per sobre, 24-14.

El tercer període va ser el pitjor de tot el partit, les visitants van fer una parcial de 0-9 en els primers cinc minuts i es van col·locar a un punt, 24-23. A partir d’aquí, una millor defensa va permetre a les cerverines refer-se per acabar el tercer quart 30-25. D’aquesta manera començava l’últim quart amb tot per decidir. En aquest, un major encert des de la línea de 6.25 va permetre al Cervera guanyar el partit (49-40) contra un equip de la part baixa de la classificació.

Destacar la gran aportació de la jugadora cadet del club, Núria Farran que va suplir amb excel·lència un equip mermat d’exteriors.

Anotacions: Anna de Solà (1), Gisela Marimon (3), Esther Martínez (3), Montse Bacardit (7), Marta Trilla (11), Laura Martínez (9), Yolanda Ruíz (3), Ester Freixes (7) i Núria Farran (5).

Parcials: 14-6 / 10-8 / 6-11 / 19-15