Ja tenim els primers finalistes

Del passat cap de setmana destaquen molts resultats, però els millors de tots són els que garanteixen la participació a les fases finals de tres equips del club. El Júnior Femení després de tornar a superar en el partit de tornada de semifinals al CENG es va classificar per la final d’aquesta categoria que jugarà aquest proper diumenge a les 18h a Cervera. El Mini Femení va tornar a guanyar al CB Mollerussa, 71-21 i té garantida la participació a la final 4 de la categoria que tindrà lloc a la Seu d’Urgell l’11 de maig on s’enfrontarà al CE Maristes Montserrat en semifinals. I, per últim, el Cadet Masculí ajudat d’infantils ja està matemàticament a la final 4 a falta d’una jornada, després de superar al CB Balaguer 99 per 89-52.

No menys importants van ser les dues victòries dels dos Sèniors del club. El Masculí va superar al Reus Deportiu B per 64-75 i el Femení al CB Martorell per 49-40, resultat que el fa sortir de la zona de descens directe. El Cadet Femení se situa tercer però empatat a punts amb el primer i el segon després de guanyar al Torrons Garcia Sirvent Xamba A per 52-62. També van aconseguir un bon resultat els dos Infantils Verd, el Masculí ho feia contra el Cappont 01 per 69-31 i el Femení contra el BAC Agramunt per 1-52. En canvi, els dos Infantils Negres, van perdre els seus partits, el Masculí contra el líder Lliçà d’Amunt per 28-78 i el Femení contra el Bellpuig per 64-39.

El Mini Masculí va tenir doble jornada i d’aquesta manera tanca la temporada. Contra el Cappont va cedir per 63-73 i contra el CB Mollerussa per 93-54. Els tres equips PreMinis també han acabat la fase regular. El PreMini Femení va perdre contra el Sedis Karting el Pla per 13-61, el Masculí contra el CB Mollerussa Groc per 8-58 i, el Femení Negre va superar al CEP Vallfogona per 56-61 i rectifica la seva classificació per la final a 4 que es jugarà el proper dia 10 de maig a Cervera.
Amb la tecnologia de Blogger.