Impressionant victòria del Sènior Masculí

El passat dissabte es va poder veure al poliesportiu de Cervera un d’aquells partits que et deixen amb la boca oberta, el Sènior Masculí va passar per sobre del CEP Tèrmens a base de triples, de contraatacs i fins i tot d’esmaixades, el resultat final, 108-60 que encara els deixa opcions d’entrar al playoff d’ascens de categoria. Al mateix matí es van disputar dos partits molt emocionants, el Mini Femení amb moltes baixes perdia per 41-43 contra el CE Maristes Montserrat i l’Infantil Masculí Negre guanyava per 60-56 al CN Sabadell. Amb bona ratxa també segueixen els dos Infantils Verd, les noies guanyaven a la pista del CB Bellvís per 4-54 i els nois ho feien contra el CENG per 61-45.

Destacar les importants victòries del Júnior Femení contra el CB Borges Garrigues en el primer partit dels quarts de final i la del PreMini Femení Negre a la pista del CB Bellpuig Taronja per 28-71 que li garanteix jugar la final four a casa.

Menys sort van tenir el Sènior Femení en el seu desplaçament a la pista del CB Corbera, 78-44; el Cadet Femení que va tornar de la Selva amb una derrota per 61-46; l’Infantil Femení Negre que no va tenir res a fer contra el Circol Catolic Badalona 55-5; el Mini Masculí que tot i plantar cara no va poder superar al CB Tàrrega 02 per 52-63; el PreMini Masculí que no va cedir contra el Sedis per 19-48 i el PreMini Femení Verd contra el CB Mollerussa per 48-15.
Amb la tecnologia de Blogger.