Gran partit del Sènior Masculí

Dissabte passat es va poder veure un gran partit de bàsquet disputat per l'equip sènior masculí el qual s'enfrontava al CEP Termens.

Tot i les lesions que presentava l'equip cerverí; els jugadors locals es van sobreposar i van realitzar un partit perfecte tal i com ho reflecteix el marcador final 108-60. Des del primer minut els locals van mostrar-se molt concentrats i van protagonitzar accions espectaculars de ràpids contraatacs, triples i, fins i tot, alguna esmaixada. L'equip segueix la bona dinàmica dels últims partits, ja suma la seva cinquena victòria consecutiva i es consolida com un aspirant ferm a les places de playoff d'ascens. El contundent resultat és mostra del gran encert de tots els jugadors que esperem que continuïn amb la dinàmica dels darrers partits; el pròxim encontre que disputaran serà l'últim que jugaran aquesta temporada al pavelló de Cervera el proper diumenge dia 13 d'abril a les 18:00 hores contra el CB Tremp, un rival directe en la lluita per l'ascens de categoria.

Anotadors: Nil Targa (11),. Roger Riu (21), Sergio Hidalgo (4), Alex Junyent (17), Jordi Farran (17), Albert Graells (21), Adrià Gonzalez (9) i Oriol Rodriguez (8).
Amb la tecnologia de Blogger.