El Premini Femení negre jugarà la final a 4 a casa

Amb la victòria del passat cap de setmana contra el CB Lleida Blanc, 47-28, el PreMini Femení Negre garanteix la final a quatre a casa (10 de maig) a falta d’un partit per acabar la lligueta i gràcies a la seva primera posició a la classificació. Gran campanya la d’aquest jove equip que no ha perdut cap partit. El Júnior Femení també està classificat per les semifinals, després de superar al CB Borges Garrigues en els dos partits de quarts. Una altra molt bona notícia que ens deixa el cap de setmana són les victòries del Cadet Femení contra el líder GEIEG B per 47-33 i del Sènior Femení contra el CEP Vallfogona per 83-46, resultat que permet mantenir opcions per no descendir. I un altre equip femení que també ha guanyat els seu partit és l’Infantil Femení Verd contra el CENG per 86-41.

Menys sort van tenir els equips que van jugar els seus partits a fora de casa. El Sènior Masculí va estroncar la seva bona ratxa de resultats a la pista de La Salle Reus per 79-70, l’Infantil Masculí Negre va cedir contra el CB Sant Celoni per 60-32, el Mini Masculí no va poder contra l’invicte Flor Vimbodi Pardinyes per 62-12, mateix resultat que aconseguia el PreMini Masculí a la pista del CB Bellpuig. El PreMini Femení Verd també perdia a la pista del CB Bellpuig per 56-13 i el Mini Femení Verd amb falta d’efectius a la pista del CB Tremp per 40-39. Tampoc va tenir sort l’Infantil Femení Negre a casa contra l’Escola Sant Gervasi, 6-57.

Destacar que els més petits del Club es van desplaçar a Torà per participar de la 10a trobada de la temporada i que en la XVII Nit de l’Esport Cerverí el Club va rebre el reconeixement de fins a 8 premis pels èxits de la temporada passada.
Amb la tecnologia de Blogger.