Primeres de grup

El passat cap de setmana el Júnior Femení va aconseguir acabar la segona volta de la lliga com a primer classificat gràcies a la victòria al camp del CB Lleida per 47-63. D’aquí dos caps de setmanes jugaran els quarts de final (eliminatòria a doble volta) contra el CB Borges Garrigues. El Cadet Femení també continua amb la seva bona ratxa de resultats i es va imposar al CB Sant Josep Obrer A per 45-55. El Cadet Masculí es va imposar sense massa dificultats al CB Torrefarrera per 66-14 i el Sènior Masculí va guanyar contra el cuer, Bàsquet l’Arboç A, en un partit poc vistós 72-69.

En la resta de partits el Cervera no va tenir tanta sort. El Sènior Femení perdia 62-58 a la pista de l’AESE després de disputar un partit molt físic i on uns minuts abans del final anaven per davant en el marcador. L’Infantil Femení Negre va perdre a la pista de l’UE Mataró B per 60-10, així com l’Infantil Masculí Negre també ho feia contra l’Escola IPSI A per 32-61. L’Infantil Masculí Verd no va poder superar al Lonave Torrefarrera, 49-60, el Mini Masculí no podia davant el Pràctiques II Balàfia per 34-65 i el PreMini Masculí tornava amb derrota per 66-30 de la seva visita a la pista del Flor Vimbodi Pardinyes. Finalment, també va veure frenada la seva bona ratxa de resultats el Mini Femení davant del Sedis Caditours (líder invicte de la lliga) per 47-34.

Dels propers partits dels equips del CB Cervera com a local destaca el del Sènior Femení que juga un derbi clau per sortir de les últimes posicions i l’enfrontament entre els dos PreMinis Femení del club.
Amb la tecnologia de Blogger.