Primera victòria al nivell A2 per l’Infantil Masculí

El Sènior Masculí va aconseguir una important victòria contra un rival directe a la zona mitja, el CB Àguiles. Va ser un partit molt emocionant fins al final i que es va decidir en els instants finals de la pròrroga, 71-74 pels cerverins. D’altra banda, el Sènior Femení va caure a la pista del CB Sant Andreu per 66-48 i es complica la permanència a segona.

Els nostres cadets continuen en bona línea, mentre el Masculí guanyava sense massa problemes al CB Mollerussa per 76-39, el Femení ho feia contra el SESE A per 55-50. Destacar que els dos equips van guanyar els partits amb importants baixes. Per fi, l’Infantil Masculí Negre va poder aconseguir la primera victòria a l’A2 contra el MDD Carme CBT per 63-57.

Tres altres equips que estan tenint una progressió espectacular són: el Júnior Femení, el Mini Femení i el PreMini Femení Negre. Les grans es desplaçaven a Balaguer, únic rival que els ha guanyat aquesta temporada, però després de fer un gran matx van tornar la victòria per 42-54. El Mini Femení de la Sara Parra només ha perdut un partit en tota la temporada i estan en línea ascendent, l’última víctima el CEP Vallfogona, 65-21. Bona injecció de moral per anar aquest cap de setmana a la Seu i poder guanyar al Sedis, equip amb el qual es disputen la primera posició. I, El PreMini Femení Negre va guanyar sense massa problemes al CB Bellpuig Blau per 60-10.

L’Infantil Femení Verd va guanyar en el derbi a l’ACLE de Guissona per 47-57, mentre que el Masculí perdia a casa contra el CB Mollerussa per 20-70 i el PreMini Femení Verd ho feia a Vallfogona per 71-21 després d’un mal partit.

A més a més, els més petits del club van tenir trobada a Agramunt i s’ho van passar d’allò més bé en els partits contra: Artesa de Lleida, Bellpuig, Pardinyes i Agramunt.
Amb la tecnologia de Blogger.