El Cadet Masculí i l’Infantil Femení Verd líders invictes

El passat cap de setmana el Cadet Masculí va tenir doble jornada, per una banda el dissabte guanyava al CE Maristes Montserrat per 51-90 i el diumenge superava al segon classificat fet que li permet mantenir-se líder invicte en la segona fase de la lliga, 61-48. De la mateixa manera que l’Infantil Femení Verd que tot i no fer un bon partit va superar en el derbi al ST Jardineria Torà per 49-38 i continua en primera posició. D’altra banda, el Cadet Femení continua lluitant per la primera posició de l’Interterritorial després de guanyar al Femení Osona 99 per 67-32. Igual d’important va ser la victòria del Sènior Masculí que amb només set jugadors va ser capaç de superar al AAEET Masia del Pla per 63-73.

També cal destacar les victòries de l’Infantil Masculí Verd contra el CE Maristes Montserrat per 30-45, del Mini Femení contra el BC Almenar per 17-67 i del PreMini Femení Negre que va jugar contra el Verd, 16-66.

El Sènior Femení no va poder superar al CB Lleida B després d’un partit molt dur, 48-57, i es complica la permanència a segona. L’Infantil Masculí Verd va plantar cara fins a la mitja part, però es va veure superat pel CB Cabrera per 58-38, igual que el Femení que tot i millorar en el seu joc no va poder amb el CB Tarragona, 21-71. Finalment, el Mini Masculí i el Mini Femení Verd van perdre a la pista del Bellpuig per 89-54 i 73-23, respectivament.

D’altra banda, un combinat de veteranes del Cervera i del Calaf va participar en la primera trobada de bàsquet femení Suprasènior a Tàrrega. El resultat per les de la Segarra va ser molt positiu, ja que a banda de passar-s’ho d’allò més bé, van acabar guanyant la final contra la Seu d’Urgell.
Amb la tecnologia de Blogger.