Sènior Femení: Depimes CB Igualada B 66 - CB Cervera 39

Malgrat el resultat final, les noies del Cervera van plantar cara durant la primera part del partit i arribaven al descans 30-24 contra el líder invicte de la categoria. A la represa les coses van canviar i les noies de l’Anoia van sortir molt més concentrades que no pas les cerverines i van anar augmentant la diferència en el marcador arribant al final del partit amb el resultat de 66-39.

Destacar els minuts que van tenir dues júniors del club, Maria Trilla i Núria Farran, a causa de les tres baixes que té l’equip.

Aquest proper cap de setmana, el partit és diumenge a les 7 de la tarda contra el Barça CBS Blau. Les jugadores intentaran sortir de la zona de descens directe amb una victòria davant l’afició. Vine a animar el nostre equip.

Anotacions: Vashni Sharp Moore (9), Anna de Solà (5), Gisela Marimon (4), Maria Trilla, Esther Martínez, Montse Bacardit (7), Marta Trilla (1), Carme Biols, Laura Martínez (2), Yolanda Ruíz (6), Núria Farran (1) i Ester Freixes (4)

Parcials: 16-10 / 14-14 / 14-7 / 22-8