Cadet Masculí: C.B Balaguer 71 - C.B Cervera 75

Victòria contra un rival directe a la classificació, ni més ni menys que els segons.

A la primera part, un primer quart fluix en anotació i una defensa molt passiva, va deixar que els locals es fiquessin per davant. Un gran segon quart tant ofensivament com defensivament, va fer capgirar de un -2 al principi a un +6 a final de quart i poder posar als cerverins per davant.

A la represa del descans, un igualat tercer quart on els locals van aprofitar molts tirs lliures durant 6 - 7 minuts, va oferir un final de partit molt ajustat on afortunadament i gràcies a l'encert de tots, els cerverins van poder imposar-se amb claredat.

Anotacions: Jordi Cases (4), Marc Cortadelles (6), Sergi Perella (12), Adrià Bardeli (4), Gerard Cabestany (13), Adrià Citoler (32), Joan Tolosa (2), Martí Beleta (2).

Parcials: 16 - 14 / 15 - 23 / 17 - 17 / 23 -21