Sènior Femení: CB Calaf 55 - CB Cervera 50

Després de la victòria de la setmana passada aquest cap de setmana les sèniors es desplaçaven al camp de les calafines, equip empatat a punts a la taula classificatòria.

El partit va començar amb moltes faltes per part dels dos equips i després d’un primer quart amb moltes faltes i un joc poc vistós, s’arribava al final d’aquest amb una petita diferència en el marcador, 11-10. Al segon quart la tònica del partit seguia sent la mateixa, moltes faltes que frenaven un joc ràpid i que feien que en aquest quart les cerverines anotessin 13 punts (6 dels quals des de tir lliure). D’aquesta manera, s’arribava al descans amb un marcador de 29-23 favorable a les jugadores del Calaf.

A la represa les de Cervera van sortir disposades a capgirar el guió del partit i amb més concentració i intensitat defensiva es van apropar fins a 4 punts. A partir d’aquí el partit es va trencar i el Calaf a mitjans del quart període dominava per 12 punts de diferència, 55-43. Durant els últims tres minuts de partit el Cervera va deixar sense anotar a les de l’Anoia i va poder escurçar la diferència en el marcador, arribant a la fi del partit amb el resultat de 55-50.

Destacar la gran quantitat de tirs lliures que les cerverines van tirar i van desaprofitar, 17 de 38. I també, els bons minuts de joc que va aportar la jove jugadora cadet del club, Núria Farran.

Anotacions: Anna de Solà (10), Gisela Marimon (3), Esther Martínez (3), Montse Bacardit (6), Mim Ribalta, Marta Trilla (12), Sara Parra (9), Carme Biols, Yolanda Ruíz, Ester Freixes (5), Núria Farran (2).

Parcials: 11 – 10 / 18 – 13 / 19 – 17 / 7 – 10