Pont amb tornejos i amistosos

Malgrat disposar de dies de festa on no hi va haver competició, alguns equips del club han decidit jugar partits amistosos i participar en alguns tornejos.

L’Infantil Femení Verd es va desplaçar a Serós per jugar un torneig organitzat pel mateix club. Després de jugar contra rivals com: Alcarràs, Serós, Mequinensa i Calaf, van acabar segones classificades i la jugadora Ainoa Bastante com a màxima anotadora del torneig. El Cadet Masculí, ajudat per molts infantils, se’n va a anar fins a Les Borges del Camp. Els cerverins van jugar un total de 4 partits amb rivals de l'àrea de Tarragona, amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota. Els rivals van ser el Mora d'Ebre, el Borges del Camp, el Reus Deportiu i l'ADT.

Abans de començar el torneig, l'Infantil també es va enfrontar a Cervera al TGN de Tarragona, un dels equips més potents a nivell català en categoria infantil. Tot i el resultat desfavorable pels cerverins, el partit va servir per agafar ritme de competició en la futura participació de l'equip a Preferent. Aquests 5 partits en un cap de setmana han servit a l'equip per millorar alguns aspectes del joc i agafar confiança de cara a les semifinals del campionat de Lleida que es jugaran el cap de setmana del 21 i 22 de desembre, davant el Sedis.

D’altra banda, l’Infantil Masculí Verd i el Mini Masculí van jugar un partit amistós entre ells per no perdre el ritme de partits i seguir treballant de cara a la segona fase del campionat.
Amb la tecnologia de Blogger.