Cadet Femení: C.E. Maristes Montserrat 58 C.B. Cervera Mobel Linea 73

El marcador final, no reflexa l’emoció, la rivalitat i la igualtat que va haver-hi durant tot el partit, ja que a cinc minuts del final el lluminós senyalava un ajustat 54 a 56.

Inici del partit amb moltes errades de les noies del Cervera, que malgrat un joc acceptable i amb bones combinacions fallaven inexplicablement sota cistella una i altra vegada i tot acompanyat d’una defensa tova, molt tova, que va permetre un parcial de 21 a 19 favorable a les lleidatanes.

El segon quart la defensa es va intensificar i l’àrbitre inexplicablement va començar a carregar de personals a les visitants, que als cinc minuts ja havien comes la quarta personal d’equip i això va suposar, que qualsevol falta personal fos castigada amb tir lliure, el que va permetre a les locals, mantenir la cara en el partit , si bé cal reconèixer que les cerverines tampoc van millorar en el joc.

Després del descans, es va repetir la història, però ara, ja al minut dos, les noies del Cervera estaven en “bonus” i amb totes les jugadores carregades de personals. Si bé, aquí el joc va millorar lleugerament, però defensar estava molt penalitzat.

Només iniciar l’últim quart, dos jugadores varen ser expulsades amb la cinquena falta personal i de l’equip en pista, només una jugadora no estava amenaçada d’expulsió. Però a cinc minuts del final, amb una avantatge de dos punts, les noies del Cervera es varen posar a defensa en zona, això va desconcertar a les Maristes, al temps que es va recuperar el rebot defensiu, dominat durant tot el partit per les locals, i això va permetre diversos contraatacs, aquesta vegada acabats amb encert i el marcador es va eixamplar per acabar amb un triple a l’últim minut que va deixar el definitiu 58 a 73.

Parcials: 21 a 19, 12 a 12 (33-34), 18 a 18 (51-52) I 7 a 21 (58-73)

Han jugat: Pau Terribas (13), Ada Alsina (6), Julia Calafell (29), Julia Marsol (10), Nuria Farran (12), Clara Martí (1) i Olivia Bellaubi (2)