Cadet Femení: Tolse C.B. Lleida 27 C.B. Cervera Mobel Linea 77

En principi era un partit fàcil i en realitat després d’un inici entortolligat, va ser-ho, mes que fàcil molt fàcil.

Al minut cinc de inicia del partit el resultat era d’empat al marcador, tres a tres, amb un joc ple d’indecisions, però un temps mort i un recanvi de jugadores va fer que l’equip comences a rutllar com ens té acostumats, amb força, velocitat i amb joc trepidant, axó va permetre un parcial de 2 a 17 per tancar el primer quart amb una còmoda avantatge de 5 a 20.

La resta del partit va ser d’una superioritat manifesta, on es van veure bones combinacions i accions de joc de mèrit, si be l’equip va perdre una mica d’intensitat, pel mateix transcurs del partit, que es desenvolupava amb molta superioritat.

I va ser a l’últim quart quan les noies dl Cervera van tornar a intensificar el partit aprofitant el cansament i la desorientació de les locals amb un parcial de 9 a 25. El partit va acabar amb el resultat oficial de 27 a 77, ja que la taula per error va tancar el lluminós, i no va considerar l’ultima cistella a minut final del partit.

Parcials: 5 a 20, 4 a 19 (9-39) , 9 a 14 (18-53) i 9 a 24 (27-77)

Han jugat Pau Terribas (23), Jana Farran (4), Ada Alsina (7), Julia Calafell (14), Clara Martí (4), Julia Marsol (15), Nuria Farran (7) i Olivia Bellaubi (5) no va jugar per lesió Mata Paris.