7 de 7 pel Júnior Femení

Doble jornada la disputada el passat cap de setmana pel Júnior Femení, el qual acaba la primera volta de la competició com a líder invicte del seu grup. El divendres es van endur la victòria de la pista de l'ACLE Guissona per 39-53 i el dissabte del CE Maristes Montserrat per 27-76. Gran primera volta d'aquest equip, malgrat que moltes jugadores encara són cadets.

A banda de les júniors, hi ha dos equips que  també segueixen invictes, és el cas del Mini Femení que va guanyar per un ajustat 26-27 al CB Àguiles i l'Infantil Masculí Negre que va superar al Sícoris 00 per 58-38. Així com no menys important la victòria del Sènior Masculí per 65-51 contra AAEET Masia del Pla.
El Cadet Femení es va desplaçar a la pista de la Seu d'Urgell amb l'objectiu de posar-se com a primer a la lliga, però no va poder ser i el Sedis Hidrolleida es va endur el partit per 55-50. També va tornar amb derrota de la pista de les urgellenques l'Infantil Femení Negre per 66-31.

Segueixen amb resultats negatius el Sènior Femení que va perdre contra el CB Lleida B per 60-43, l'Infantil Femení Verd contra el CB Balàfia 59-18, el Mini Masculí contra  el CN Tàrrega 02 per 85-48 i el Cadet Masculí contra el Sícoris 98 per 13-63.

Aquest proper cap de setmana juguen a casa la major part dels equips femenins: el Mini, els dos Infantils, el Cadet, el Sènior i el PreMini Verd.
Amb la tecnologia de Blogger.