Sènior Femení: C.B. Cervera 38 – C.B. Igualada B 60

El Sènior Femení cau 38 a 60 contra l’Igualada, segon classificat, un molt bon rival al qual van plantar cara i així van recuperar bones sensacions de cara a competir en aquesta difícil categoria.

Les cerverines van sortir molt concentrades en defensa i valentes en atac, aconseguint un parcial inicial de 8 a 2. Tot i això, les igualadines van poder empatar el quart al so de la botzina final amb un triple, 9 a 9. Al segon període les cerverines van perdre un seguit de pilotes que va permetre a les visitants obrir la primera escletxa en el marcador i marxar al descans amb avantatge, 18 a 27.

A la represa els dos equips es van tornar a igualar, les de Cervera no els ho volien posar fàcil i així ho demostraven esgotant les seves possessions amb bones defenses i entrant fortes cap a cistella forçant així un gran nombre de faltes de les d’Igualada, 30 a 39. A l’últim quart les cerverines van acusar el cansament i les igualadines van mostrar la seva millor versió augmentant la distància en el marcador, 38 a 60.

Anotació: Anna de Solà (7), Gisela Marimon (3), Caro Gálvez (3), Esther Martínez (9), Marta Trilla (3), Sara Parra, Carme Biols (8), Mim Ribalta (2), Yolanda Ruiz, Ester Freixes (3), Ariadna de Dios, Núria Farran.

Parcials: 9 – 9 / 9 – 18 / 12 – 12 / 8 – 21