L'Infantil Masculí del C.B.C s'enfronta a dos equips cadets en un triangular amistós a Tàrrega

L'infantil masculí del C.B.Cervera ha disputat aquest cap de setmana un triangular amistós a Tàrrega contra el C.N Tàrrega cadet i el C.B Pardinyes també cadet.  L'objectiu del C.B.Cervera era disputar partits contra equips físicament superiors per millorar aspectes del seu joc.

El primer partit contra el C.N Tàrrega va resultar força equilibrat. A la mitja part el marcador era favorable als urgellencs per 39-27. Les diferències es van eixamplar cap a l'últim quart, i el resultat final va ser 67-50 favorable al C.N.Tàrrega.

En el segon partit davant el C.B.Pardinyes els cerverins van aguantar el marcador a la primera part 36-21, però a la represa, la superioritat física del rival i la pressió a tota la pista van fer que els cerverins no poguessin aguantar el ritme imposat per l'equip de Lleida. El resultat final va ser 78-28.

Els resultats van ser el de menys en aquesta matinal, i l'equip infantil va poder millorar aspectes del seu joc i també adonar-se d'algunes mancances de cara als propers enfrontaments oficials de la lliga, on ara mateix és líder invicte del seu grup.