Impressionant arrencada de l'Infantil Masculí Negre

L'Infantil Masculí Negre ha començat la temporada guanyant a rivals com Sícoris i Andorra i, després de la clara victòria per 43 a 69 contra el Força Lleida CE B se situa líder en solitari de la seva lliga, gràcies a la seva intensitat i bona defensa en tot moment. A banda de l'Infantil, també han aconseguit importants victòries el Cadet Femení per 63-31 contra el Tolse CB Lleida, el Júnior Femení contra el CENG per 75-19, el Mini Masculí a la pista del CB Alpicat per 47-72 i el Mini Femení contra el BAC Agramunt per 59-9.

Menys sort han tingut els dos Sèniors que han caigut derrotats pel Depimes CB Igualada B 38-60, en el cas de les noies i pel AD Torreforta B 78-66, en el cas dels nois. També han perdut els seus partits els dos Infantils Femenins, el Negre contra el CB Lleida 2 per 45-53 i el Verd contra el CB Balaguer per 60-15. El Cadet Masculí va tornar derrotat per 85-45 de la pista del CB Balaguer 98 A i l'Infantil Masculí Verd de Bellpuig per 56-6.

Aquest proper cap de setmana disputen partits com a locals el Mini Femení, els Infantils Femenins, el Cadet Femení i el Sènior Masculí.
Amb la tecnologia de Blogger.