Cadet Femení: C.B. Cervera 63 - C.E. Maristes Montserrat 45

Cinc minuts inicials, jugats amb molta intensitat, varen portar un parcial de 10 a 2 que va deixar el partit franc per les noies del Cervera . Però les jugadores dels Maristes en cap moment van baixar els braços i al mínim relaxament ajustaven el marcador.

El segon quart, va seguir molt intens i els locals van ampliar l’avantatge, malgrat les moltes errades en la culminació dels contraatacs, més de 25 punts fallats, en cistelles fàcils, durant tot el partit.

Després del descans, va seguir el bon joc de les noies de casa, que van deixar palesa la seva força i superioritat, davant un equip, amb bones maneres ,que van intentar defensar en zona, però res va poder aturar el Cervera i un parcial de 17 a 9 va deixar el partit decidit.

Amb l’últim període va arribar el relaxament del cadet cerverí , que va jugar amb una defensa molt tova i sense idees en atac , axó va portar a un parcial inesperat de 8 a 16 que va permetre maquillar el resultat final.

Parcials: 17 a 8, 21 a 12, 17 a 9 i 8 a 16.

Han jugat: Pau Terribas (9), Ada Alsina (8), Jana Farran (2), Julia Calafell (8), Julia Prat, Julia Marsol (15), Nuria Farran (6), Marta Paris (13) i Olivia Bellaubi (2)