Un jove Sènior masculí comença la temporada

El Club Bàsquet Cervera ja ha començat una nova temporada. Els equips més grans ja fa dies que entrenen i d’altres ho han començat a fer al llarg d’aquesta setmana. Malgrat tot, ja hi ha un equip que ha entrat en competició, és el cas del Sènior Masculí que el cap de setmana passat es va desplaçar a la pista del CB Santfeliuenc B.

El partit va començar molt igualat i amb un alt nivell d’encert tal i com reflexa el resultat final del primer període (25-25). En el segon, i a causa de les pilotes perdudes dels cerverins, l’equip local va agafar una avantatge de 10 punts en el marcador que va mantenir fins als últims dos minuts on el Cervera, gràcies a la seva actitud, va poder retallar la diferència situant-se a 4 punts. En aquest moment, els santfeliuencs més experimentats van saber jugar millor els minuts finals i es van acabar emportant el partit per un resultat de 85-70.

Aquest jove equip enceta un nou projecte, després d’uns quants anys a la lliga territorial de Lleida, ha tornat a 3a Catalana amb cares conegudes, és el cas de: Roger Riu, Jordi Aldomà, Albert Graells... antics jugadors cerverins que després d’uns anys fora han tornat al club dels seus inicis

Si els voleu veure jugar, aquest dissabte 21 a les 19h debuten a casa contra el CB Balaguer B. I aquest dissabte també comença el Sènior Femení que ha tornat a Segona Catalana després de la increïble temporada que va fer l’any passat on no va perdre ni un partit. El primer rival serà el CB Secà Sant Pere de Lleida.
Amb la tecnologia de Blogger.