SENIOR FEMENÍ - temporada 2012-13

HORARIS I RESULTATS:
http://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/07940001-4

FINAL a 4

Al matí el CB Cervera es va enfrontar al CB Balaguer. Tots dos equips van fer un gran partit de bàsquet, molt intens i d’alt ritme de joc. El partit va començar amb un parcial favorable al Balaguer que va sorprendre les jugadores del Cervera, que acusaven més els nervis amb la pressió de jugar a casa. Tot i això, les cerverines es van posar al partit i van aconseguir capgirar el marcador abans de finalitzar el primer quart. Al segon quart les balaguerines es van tornar a posar per davant però les de Joan Albert van tornar a reaccionar i a partir d’aquest moment ja només van anar incrementant l’avantatge en el marcador fins al 55 a 35 final.
En la segona semifinal que enfrontava el CB Torrefarrera amb el CB Calaf, les calafines en van fer amb la victòria.
A la tarda es va disputar la final amb un pavelló de Cervera ple de gom a gom com no havia estat des de feia temps. El partit va ser menys lluït que el del matí i les cerverines van haver de treballar dur cada minut. El triple inicial de les de Calaf va ser l’únic moment en el que les visitants van estar per davant en el marcador. A mesura que va avançar el partit, la permissivitat arbitral va fer que el que podia haver estat un partit bonic es convertís en un partit dur i sense fluïdesa. Tot i això, les de Cervera van mantenir la distància en el marcador en tot moment i no es van deixar sorprendre. El partit va acabar amb el resultat final de 58 a 46.
Així el Sènior Femení va culminar una temporada perfecta en la que ha jugat 32 partits i els ha guanyat tots, ha estat la millor defensa i el millor atac de la lliga regular i dels 128 quarts disputats n’ha guanyat 107, empatat 2 i perdut 19.
Un cop finalitzada la temporada només queda agrair a tota la gent que ens ha recolzat el dia a dia i a la gent que va omplir el pavelló per animar-nos en aquesta final. Agrair també al Club Bàsquet Cervera per fer pinya i recolzar-nos en tot moment. Felicitar a l’entrenador Joan Albert Cuadrat per fer d’un equip, el millor equip. També mencionar a les joves jugadores del planter (Júlia Calafell, Júlia Marsol, Ada Alsina, Ariadna de Dios, Maria Trilla i Núria Farran) que ens han ajudat tant en els partits com en els entrenaments. I per últim felicitar també a les integrants d’aquest Sènior Femení (Dúnia Bonjoch, Anna de Solà, Gisela Marimon, Caro Gálvez, Esther Martínez, Montse Bacardit, Marta Trilla, Sara Parra, Carme Biols, Laura Martínez, Yolanda Ruíz i Ester Freixes) que han realitzat una temporada magnífica.
La temporada vinent tornarem a militar la lliga de 2a Catalana i esperem fer un bon paper. Un nou repte però la il·lusió de sempre!

Cervera... FORT, FORT, FOOOOOORT!

JORNADA 30

CB CERVERA 63– CB LLEIDA Jr 35

El Sènior Femení culmina una lliga regular impecable aconseguint 30 victòries en 30 partits disputats i sent el millor atac i la millor defensa de la categoria. En l’últim partit es van enfrontar a un CB Lleida Júnior que venia disposat a guanyar per poder així disputar la Final a 4 júnior com a local. Però les cerverines, lluny de canviar la dinàmica de tota la temporada, van realitzar un gran partit i es van endur la victòria clarament.
El partit va començar amb els dos equips molt concentrats i intensos. L’intercanvi de cistelles era constant fins a la meitat del període en el qual les cerverines van aconseguir la primera distància en el marcador, 17 a 12. El segon quart les de Lleida van intentar fer una defensa pressionant per evitar cistelles fàcils de les locals però les de Cervera van aconseguir superar la defensa i ampliar més l’avantatge 36 a 23.
A la represa les jugadores de Joan Albert van sortir a trencar el partit i així ho van fer aconseguint frenar qualsevol atac de les lleidatanes, 26 a 47. Al darrer període les jugadores de Lleida van intentar lluitar fins a final, però ja no van poder fer res contra un Cervera molt superior en tot moment.
Anotació: Anna de Solà (7), Gisela Marimon (2), Caro Gálvez (3), Esther Martínez (4), Montse Bacardit (11), Sara Parra (7), Carme Biols (6), Laura Martínez (8), Yolanda Ruíz (4), Esther Freixes (9), Júlia Calafell (2).
Parcials: 17 – 12 / 19 – 11 / 11 – 3 / 16 – 9
Aquí finalitza la temporada regular i només queda aconseguir rematar la feina ben feta a la Final a 4 que es disputarà aquest diumenge 26 a Cervera. A les 11h la semifinal, i a les 18h la final. No cal dir que us esperem a tots per aconseguir el desitjat retorn a segona.
Cervera... Fort!

JORNADA 29

CB BALAGUER (Jr) 45 – CB CERVERA 61

Partit entrebancat per un Cervera no habituat a jugar a aquestes hores i amb cinc baixes però resolt sense patir pel resultat de 45 a 61.
Les de Cervera van començar molt despistades en defensa i poc creatives en atac, fet que va provocar que les ganes de les joves jugadores del Balaguer els passéssin per sobre al primer quart, 11 a 10. Al segon quart les cerverines van prémer l’accelerador i augmentant la intensitat defensiva i amb atacs més ordenats van poder posar-se per davant en el marcador i obrir una bona escletxa, 21 a 30.
A la represa les jugadores balaguerines, lluny de deixar-se anar, van continuar posant en problemes a la defensa cerverina, 35 a 46. L’últim període les de Cervera van saber mantenir la distància obtinguda i en cap moment van patir pel resultat final, 45 a 61.
Tot i ser un partit en condicions poc habituals, les de Cervera no es van deixar sorprendre i van poder sumar una nova victòria ajudades per unes joves jugadores infantils que sempre sumen i més en un partit amb tantes baixes.
Anotació: Caro Gálvez (6), Esther Martínez (4), Montse Bacardit (12), Marta Trilla (11), Sara Parra (2), Laura Martínez (10), Yolanda Ruíz (3), Júlia Calafell (8), Júlia Marsol (5).
Parcials: 11 – 10 / 10 – 20 / 14 – 16 / 10 - 15


JORNADA 28

CB CERVERA 66 – CB ALCOLETGE 55

Important victòria per 66 a 55 de les cerverines en el partit de diumenge contra l’Alcoletge, partit avançat de la 28a jornada i el qual va ser molt renyit i amb un bon nivell de joc.
Des de bon inici ja es va poder veure una gran intensitat i rivalitat entre els dos equips. Amb un constant intercanvi de cistelles es va arribar al final del primer quart amb només cinc punts d’avantatge per a les cerverines, 16 a 11. El segon quart va ser similar i aquest cop es va decantar a favor de les d’Alcoletge que aconseguien reduir distàncies 32 a 28.
A la represa les cerverines van prémer l’accelerador i, intensificant la defensa i convertint ràpids contraatacs, van obrir la primera escletxa en el marcador, 53 a 37. L’últim quart es va tornar a decantar per a les jugadores visitants però les cerverines van conservar molt bé la renda agafada al tercer quart. El partit va acabar amb el resultat final de 66 a 55.
I un cop més destacar i agrair la participació de les joves jugadores infantils Júlia Calafell i Júlia Marsol, que surten a la pista sense complexes i ajudant al màxim a l’equip.
Anotació: Anna de Solà (8), Gisela Marimon (1), Esther Martínez (8), Montse Bacardit (10), Marta Trilla (2), Sara Parra (7), Carme Biols (10), Laura Martínez (3), Yolanda Ruíz (5), Esther Freixes (10), Júlia Calafell (2), Júlia Marsol.
Parcials: 16 – 11 / 16 – 17 / 21 – 9 / 13 - 18 


JORNADA 27

CB CALAF 34 – CB CERVERA 62

Important victòria contra el segon classificat d’una manera còmoda, tot i les baixes, pel resultat final de 34 a 62.
El partit va començar amb els nervis inicials de qualsevol derbi, fet que va provocar que no s’anotés la primera cistella fins passats dos minuts. A partir d’aquí, les cerverines van passar per sobre de les jugadores de Calaf d’una manera contundent per sentenciar el matx ràpidament amb un parcial de 3 a 18 al final del primer quart.
Al segon i tercer període les anotacions es van igualar degut a l’augment d’efectivitat de les jugadores locals i la relaxació defensiva de les cerverines. L’últim quart, el Cervera es va retrobar amb el seu millor joc i van realitzar una grans minuts de bàsquet sentenciant el matx amb el resultat final de 34 a 62.
Agrair la participació de dues jugadores cadets i una d’infantil que ens van ajudar en un partit amb fins a quatre baixes sèniors. I destacar el fet de que les cinc jugadores exteriors sèniors van anotar des de la línia de triple.
Anotació: Anna de Solà (7), Gisela Marimon (5), Esther Martínez (5), Sara Parra (8), Carme Biols (14), Laura Martínez (7), Yolanda Ruíz (10), Ester Freixes (3), Júlia Calafell, Ariadna de Dios (3), Maria Trilla.
Parcials: 3 – 18 / 10 – 11 / 12 – 11 / 9 - 22


JORNADA 26

CB CERVERA 71 – CEP VALLFOGONA Jr 21

El Cervera va aconseguir una fàcil victòria contra un Júnior del Vallfogona de Balaguer, amb poques idees i poca lluita, pel resultat final de 71 a 21.
El Vallfogona no va ser rival per un Cervera molt superior que va fer palesa la distància en la classificació i va sentenciar el partit ja en el primer quart amb un parcial de 19 a 3. A partir d’aquest moment ja no hi va haver massa color, el partit va ser purament de tràmit i va acabar amb els resultat final de 71 a 21.
Cal destacar la participació de les cadets Ariadna de Dios i Núria Farran que van ajudar a l’equip també en la faceta anotadora.
Anotació: Anna de Solà (14), Gisela Marimon (2), Esther Martínez (6), Montse Bacardit (2), Marta Trilla (2), Sara Parra (15), Carme Biols (6), Laura Martínez (4), Yolanda Ruíz (5), Esther Freixes (5), Ariadna de Dios (8), Núria Farran(2).
Parcials: 19 – 3 / 16 – 8 / 14 – 3 / 22 - 7


JORNADA 25


BAC AGRAMUNT 18 – CB CERVERA 63

Les cerverines, tot i les nombroses baixes, s’enduen una nova victòria en la pista de l’Agramunt pel resultat de 18 a 63.
El partit va començar una mica travat en atac per a les de Cervera, que tot i moure bé la pilota no aconseguien convertir els seus llançaments. Amb aquest fet i el relaxament inicial en defensa les cerverines van cedir el primer quart per 10 a 8. Al segon quart les visitants es van posar al partit i amb un parcial de 4 a 28 van dissuadir qualsevol opció de l’equip local, marxant al descans amb 22 punts d’avantatge, 14 a 36.
A la represa, amb el partit ja trencat, les cerverines van anar augmentant les distàncies fins al 18 a 63 final.
Tot i les nombroses baixes, fins a 4, les de Cervera van aconseguir una còmoda victòria. I un cop més, dóna bo comptar amb jugadores del planter que sumen a l’equip, aquest cop Júlia Marsol.

Anotació: Gisela Marimon (5), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (6), Marta Trilla (12), Sara Parra (6), Carme Biols (9), Laura Martínez (16), Yolanda Ruíz (4), Júlia Marsol (3).
Parcials: 10 – 8 / 4 – 28 / 2 – 18 / 9 - 18


JORNADA 24

CB CERVERA  53 – CB TORREFARRERA 34

Cop definitiu de les cerverines contra un rival directe per sentenciar la lliga regular. Les de Cervera van guanyar el Torrefarrera per 53 a 34 i, continuant imbatudes, van assegurar el lideratge a falta de sis jornades i el fet de disputar la final a quatre a casa.
El partit es presentava intens i disputat degut a la proximitat en la taula dels dos equips i així ho va ser. El primer quart va estar igualat però es va decantar a favor de les de Torrefarrera, 12 a 13. El segon període va començar igual però a poc a poc les cerverines van augmentar la intensitat defensiva, fet que va provocar alguna pèrdua de pilota visitant i va obrir la primera escletxa en el marcador, arribant al descans amb vuit punt d’avantatge, 30 a 22.
A la represa els dos equips van defallir en efectivitat de cara a cistella però les de Cervera van mantenir els deu punts d’avantatge, 39 a 29. L’últim quart les cerverines van sortir a sentenciar definitivament el partit i augmentant l’agressivitat defensiva i l’efectivitat en anotació van aconseguir incrementar la distància en el marcador, 53 a 34.
Cal destacar la participació de les dues jugadores infantils, Júlia Calafell i Júlia Marsol.

Anotació: Anna de Solà, Gisela Marimon, Caro Gálvez (3), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (10), Sara Parra (10), Carme Biols (7), Laura Martínez (12), Yolanda Ruíz (4), Ester Freixes (3), Júlia Calafell, Júlia Marsol (2).
Parcials: 12 – 13 / 18 – 9 / 9 – 7 / 14 - 5



JORNADA 23

CB CERVERA 91 – OLI TROS ESTANT BELLVÍS 13

Dissabte passat les jugadores del Cervera van rebre a casa un dels últims classificats de la categoria, el Bellvís. El partit va començar una mica travat per les cerverins però van anar de menys a més i van acabar enduent-se una còmoda victòria que les situa més líders en el campionat. Destacar de nou l’actuació de la infantil Júlia Calafell amb 5 punts.

Ara toca parada per setmana santa, però el dia 6 d’Abril reben a casa el Torrefarrera, segon classificat a la lliga. Si surten victorioses d’aquest encontre s’asseguren ser campiones de la lliga regular i, per tant, disputar la Final 4 a casa.

Anotació: Gisela Marimon (2), Caro Gálvez (10), Esther Martínez (5), Montse Bacardit (20), Júlia Calafell (5), Marta Trilla (6), Sara Parra (4), Carme Biols (13), Laura Martínez (10), Yolanda Ruíz (9), Ester Freixes (8).
Parcials: 18 - 6 / 29 - 5 / 22 - 0 / 22- 2


JORNADA 22

CB BELLPUIG Jr 14 – CB CERVERA 101

El diumenge, les jugadores de Cervera van disputar un partit avançat de la jornada 22 desplaçant-se a la pista d’un Bellpuig que, amb poques i joves jugadores, no va poder fer res contra un Cervera intractable. El partit va acabar 14 a 101.

Anotació: Anna de Solà (5), Gisela Marimon, Caro Gálvez (9), Esther Martínez (6), Montse Bacardit (16), Marta Trilla (4), Sara Parra (12), Carme Biols (7), Laura Martínez (16), Yolanda Ruíz (9), Ester Freixes (17).
Parcials: 2 -29 / 4 – 19 / 4 – 24 / 4 - 29

JORNADA 21

CB CERVERA 103 – MARISTES MONTSERRAT 18

Partit de tràmit per a les cerverines que es van desfer clarament del cuer de la taula amb el resultat final de 103 a 18.
El partit no va tenir color d’inici a fi però tot i així les jugadores cerverines van realitzar un bon matx tant en defensa com en atac. En partits com aquests és important no encomanar-se del joc rival i aconseguir fer un bon bàsquet, i així ho van fer les de Cervera.

Anotació: Anna de Solà (13), Gisela Marimon (2), Caro Gálvez, Esther Martínez (7), Montse Bacardit (11), Marta Trilla, Sara Parra (14), Carme Biols (11), Laura Martínez (20), Yolanda Ruíz (14), Ester Freixes (8), Ada Alsina (3).
Parcials: 23 – 7 / 26 – 8 / 28 – 0 / 25 - 3



JORNADA 20


MARISTES MONTSERRAT 35 – CB CERVERA 61

El Sènior Femení aconsegueix una important victòria a la difícil pista del tercer classificat, el Maristes Montserrat, pel resultat de 35 a 61.
El partit va començar molt igualat per part dels dos equips, les cistelles es succeïen en una i altra cistella i al final del primer període les locals dominaven per un punt, 13 a 12. La dinàmica va continuar igual fins a la meitat del segon quart, moment en què les cerverines van intensificar la defensa i augmentar l’efectivitat en atac i així van obrir la primera escletxa en el marcador, 25 a 37.
A la represa les de Cervera van augmentar seguretat tant en defensa com en atac. Aquest fet va fer créixer també la distància en el marcador, 32 a 51. L’últim quart, amb les jugadores de Lleida enfonsades anímica i físicament, va ser dominat per les de Cervera i el partit va acabar 35 a 61.
Cal destacar l’actuació de les germanes Martínez, que van realitzar un excel·lent matx, així com un cop més la participació de les joves jugadores cadets del club, Ariadna i Núria.

Anotació: Anna de Solà (3), Gisela Marimon, Esther Martínez (8), Montse Bacardit (9), Marta Trilla (8), Sara Parra (5), Carme Biols (7), Laura Martínez (13), Yolanda Ruíz (5), Ester Freixes (3), Ariadna de Dios, Núria Farran.
Parcials: 13 – 12 / 12 – 25 / 7 – 14 / 3 - 10



JORNADA 19

CB CERVERA 59 – CB BELL-LLOC 30

Bon partit el que es va poder disfrutar el dissabte amb una victòria clara contra el Bell-lloc per 59 a 30 i les de Cervera recuperant el seu millor joc. Amb aquesta nova victòria i la derrota del segon classificat les cerverines són encara més líders.
El primer període va ser bastant igualat, amb força intensitat i per part dels dos equips, 16 a 14. Al segon quart però, les de Cervera van estar intractables i amb una molt bona defensa i amb atacs culminats amb èxit van realitzar un parcial de 18 a 0 per poder marxar en el marcador, 34 a 14.
A la represa les jugadores visitants van intentar acostar-se al Cervera augmentant la seva agressivitat en atac, però les cerverines no van afluixar i van mantenir les distàncies, 45 a 25. A l’últim període les visitants van defallir físicament i el Cervera va poder augmentar la diferència de punts, 30 a 59.
Cal destacar la faceta anotadora de Laura Martínez, que va anotar 17 punts, i la participació de la jugadora infantil Júlia Marsol.


JORNADA 18

CEP VALLFOGONA DE BALAGUER 44 - CB CERVERA 68

El Sènior Femení s'endú la 18a victòria en el seu desplaçament a la pista del Vallfogona de Balaguer per 44 a 68.
El partit va començar amb un clar domini visitant, que de seguida va demostrar la seva clara superioritat en el primer quart, 4 a 13. En el segon període la bona dinàmica defensiva va continuar forçant errors locals, i la major efectivitat en atac va permetre a les cerverines augmentar encara més les distàncies, 16 a 34.
A la represa les de Cervera van prémer encara més l’accelerador, aconseguint així la màxima diferència, de 30 punts. A l’últim període, l’estat en que es trobaven les cerverines mentalment després de la greu lesió de la seva companya Dúnia Bonjoch, i la permissivitat arbitral, en ser la distància en el marcador tan gran, van provocar un parcial favorable a les jugadores de Vallfogona, que els va permetre retallar distàncies.
Cal destacar la participació de la jove jugadora infantil Júlia Calafell, fet que demostra la qualitat de les joves jugadores del Club.
Des d’aquí desitjar-te una ràpida recuperació Dúnia i que et tornem a veure aviat en una pista de bàsquet.

Anotació: Dúnia Bonjoch (6), Anna de Solà (4), Gisela Marimon (7), Caro Gálvez, Montse Bacardit (6), Marta Trilla (12), Sara Parra (11), Laura Martínez (8), Yolanda Ruíz (6), Ester Freixes (8), Júlia Calafell.
Parcials: 4 -13 / 12 – 21 / 8 – 22 / 20 - 12


JORNADA 17

CB CERVERA 46 – CN TÀRREGA Jr 33

El Sènior Femení va aconseguir la victòria en el pitjor partit de la temporada pel que fa a les cerverines. No els va anar bé avançar el partit a divendres al vespre i no van estar concentrades en tot el partit, fet que va provocar que les joves jugadores visitants els causessin problemes per endur-se la victòria per 46 a 33.
El partit va començar amb avantatge local però ràpidament les targarines van demostrar per què són el millor equip júnior de la categoria i van aconseguir empatar el marcador al final del quart 8 a 8. Al segon quart les cerverines van començar a agafar distància amb millors defenses i més calma en atac arribant al descans amb un 19 a 13 a favor.
A la represa la gran actuació Marta Trilla, que va anotar 10 punts en el tercer període va poder fer augmentar la distància en el marcador, 39 a 24. L’últim quart va ser per a les targarines i es va finalitzar el partit amb el resultat final de 46 a 33.
Cal destacar la gran actuació de Dúnia Bonjoch en defensa i la participació d’una de les jugadores cadets del club, Ariadna de Dios.

Anotació: Dúnia Bonjoch (4), Anna de Solà (2), Gisela Marimon (2), Caro Gálvez (3), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (6), Marta Trilla (14), Sara Parra (2), Carme Biols (2), Laura Martínez (5), Ester Freixes (4), Ariadna de Dios.
Parcials: 8 – 8 / 11 – 5 / 20 – 11 / 7 - 9

JORNADA 16

CB BALAGUER 27 – CB CERVERA 45

El Sènior Femení comença la segona volta amb una clara victòria contra el Balaguer, al qual a la primera volta només havia guanyat d’un punt i a la pròrroga. Aquest cop, les cerverines van ser molt superiors i es van endur el partit per 27 a 45.
El partit va començar amb un parcial de 4 a 0 a favor de les balaguerines. Però lluny de deixar-se sorprendre, les de Cervera van reaccionar ràpidament i es van posar per davant en el marcador amb set punts consecutius de Sara Parra. El quart va acabar 6 a 13. El segon quart les cerverines van intensificar la seva defensa i milloraven els seus atacs. Van marxar al descans amb el resultat de 12 a 26.
A la represa les de Joan Albert van continuar amb la mateixa tònica i només van permetre a les cerverines anotar en dues ocasions, 17 a 37. L’últim quart les de Cervera van afluixar una mica la intensitat i el partit va acabar amb el resultat de 45 a 27. En un partit en el qual va predominar la defensa per davant l’atac, les cerverines van demostrar que si les coses no van bé en atac, es poden solucionar en defensa.
Anotació: Dúnia Bonjoch, Anna de Solà (5), Gisela Marimon (4), Caro Gálvez (2), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (2), Marta Trilla (8), Sara Parra (9), Carme Biols (2), Laura Martínez (5), Ester Freixes (6).
Parcials: 6 – 13 / 6 – 13 / 5 – 11 /10 - 8


JORNADA 15

CB LLEIDA (Jr) 26 – CB CERVERA 66

Les de Cervera aconsegueixen en el desplaçament a Lleida la 15a victòria consecutiva i acaben així la primera volta invictes, CB Lleida Júnior 26, CB Cervera 66.
El partit va començar amb molta concentració per part de les cerverines, que van anotar la primera cistella quan encara no havien passat ni cinc segons. Les de Cervera van jugar uns minuts inicials molt intensos i efectius però les bases de l’equip es van carregar molt ràpidament de faltes, fet que va provocar la inseguretat per part de la resta de jugadores, que van tenir uns minuts de desencert i això va propiciar la reacció de les jugadores locals, 7 a 14.   Al segon quart, les de Joan Albert més centrades ja, i amb una molt bona defensa van aconseguir errors locals que van convertir en cistelles i així van poder obrir una bona escletxa en el marcador, 13 a 30.
A la represa les cerverines van continuar amb una bona intensitat defensiva i millor encert ampliant cada vegada més la diferència, 22 a 53. En el darrer quart les joves jugadores locals, ja molt cansades per l’alt ritme del partit només van poder anotar en el darrer minut des de la línia de tirs lliures i el partit va finalitzar 26 a 66.
Amb aquesta victòria les cerverines acaben la primera volta sense conèixer la derrota i sent el millor atac i la millor defensa de la categoria.
Anotació: Dúnia Bonjoch (8), Anna de Solà (6), Caro Gálvez (6), Esther Martínez (1), Montse Bacardit (8), Marta Trilla (4), Sara Parra (9), Carme Biols (8), Laura Martínez (11), Yolanda Ruíz (5).
Parcials: 7 –14 / 6 -16 / 9 – 23 / 4 - 13


JORNADA 14

CB CERVERA 90 – CB BALAGUER Jr 32

El Sènior Femení guanya amb claredat contra un Balaguer Júnior que només va poder competir fins al minut 5. El resultat final va ser de 90 a 32.
El partit va començar molt travat per a les cerverines, que van sortir molt fluixes en defensa i poc efectives en atac. Aquesta actitud va fer que al minut cinc el resultat fos 7 a 7. A partir d’aquest moment, les de Cervera van augmentar la intensitat i amb un parcial de 15 a 0 van acabar el quart amb un 22 a 9. El segon quart va seguir com el final del primer, arribant al descans amb el resultat de 43 a 13.
A la represa les cerverines van augmentar encara més la seva efectivitat i van concedir poc en defensa, fet que va fer augmentar encara més la distància en el marcador, 71 a 19. L’últim quart, les balaguerines van realitzar el millor període degut al seu encert des de la línia de triple i a la baixada d’intensitat de les jugadores locals. El partit va finalitzar amb el resultat final de 90 a 32.
Anotació: Dúnia Bonjoch (4), Anna de Solà (11), Gisela Marimon (7), Caro Gálvez (5), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (12), Sara Parra (10), Carme Biols (9), Laura Martínez (10), Yolanda Ruíz (9), Ester Freixes (11).
Parcials: 22 – 9 / 21 – 4 / 28 – 6 
JORNADA 13

CB ALCOLETGE 49 – CB CERVERA 60

El Sènior Femení estrena el 2013 enduent-se la 13a victòria consecutiva de la pista del quart classificat, l’Alcoletge, pel resultat final de 49 a 60.
El partit va començar amb gran intensitat però amb desencert per part dels dos equips, que no van anotar fins al minut 3. La pista relliscant i la veterania de les jugadores locals feien augurar un partit intens i disputat fins al final. El primer quart va ser molt igualat, les de Cervera van intentar aconseguir la primera diferència en el marcador, però les locals de seguida van aconseguir rebatre-la per ajustar el resultat a 11 a 12. Al segon període, les de Cervera van continuar efectuant el seu joc i amb més eficàcia de cara a cistella, van aconseguir obrir la primera escletxa i marxar al descans amb sis punts d’avantatge, 25 a 31.
A la represa les de Cervera van intensificar la defensa, fet que provocava la pèrdua de pilotes locals. Però el desencert de les cerverines i els tres triples convertits en aquest quart per part de les jugadores d’Alcoletge, van aconseguir reduir distàncies fins als tres punts, 39 a 36. L’últim quart la jugadora de Cervera Montse Bacardit es va posar l’equip a l’esquena i anotant fins a 10 punts en els primers minuts, el Cervera va poder aconseguir una renda còmoda per a controlar el partit fins al 60 a 49 final.
Anotació: Dúnia Bonjoch, Anna de Solà (1), Gisela Marimon (5), Caro Gálvez (5), Esther Martínez (7), Montse Bacardit (12), Marta Trilla (5), Sara Parra (7), Carme Biols, Laura Martínez (5), Yolanda Ruíz (9), Ester Freixes (4).
Parcials: 11 – 12 / 14 – 14 – 21 / 11 – 6 / 13 – 21 

JORNADA 12

CB CERVERA 72 – CB CALAF 35

El Sènior Femení fa un pas endavant en la competició en batre el segon classificat d’una manera contundent, 72 a 35. Les cerverines rebien al Calaf, que només havia perdut un partit. El pavelló mostrava una notable assistència i els espectadors van poder veure un bon bàsquet tot i els alts i baixos.
El partit va començar favorable a les visitants, que inauguraven el marcador amb un triple, seguidament respost per Caro, que també anotava des de la línia de 6,25m. El primer quart va estar igualat fins a la meitat, però les cerverines van augmentar la seva defensa i van assolir la primera distància, acabant el quart amb un 20 a 9 favorable. Al segon quart, el relaxament defensiu de les locals feia que les de Calaf aconseguissin capgirar el marcador i marxar al descans amb dos punts d’avantatge, 29 a 31.
A la represa les jugadores de Joan Albert van realitzar una defensa impecable que va provocar més opcions d’anotar i es va reflectir en el marcador la superioritat local. Un parcial de 28 a 2 en el tercer quart i de 17 a 2 en el quart període, els quatre punts d’elles aconseguits en l’últim minut de cada període, van deixar el matx sentenciat amb un 72 a 35 final.
Amb aquesta dotzena victòria en dotze partits, les cerverines conserven la imbatibilitat i es situen més líders amb dues victòries d’avantatge respecte el segon classificat.
Volem agrair a tots els aficionats que van assistir al pavelló a donar suport al nostre equip en un partit important per assolir els objectius d’aquesta temporada. Molt bones festes a tothom!
Anotació: Dúnia Bonjoch (4), Anna de Solà (2), Gisela Marimon (7), Caro Gálvez (12), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (11), Marta Trilla (9), Sara Parra (1), Carme Biols (9), Laura Martínez (4), Yolanda Ruíz (7), Ester Freixes (4).
Parcials: 20 – 9 / 9 – 22 / 28 – 2 / 17 - 2


JORNADA 11

CEP VALLFOGONA Jr 27 - CB CERVERA 80

Les cerverines s’enduen una altra victòria a domicili contra el Vallfogona Júnior pel resultat final de 27 a 80.
Les joves jugadores de Vallfogona van plantar cara durant tot el partit i van mostrar un gran ritme de joc tot i la superioritat de les visitants. Es va poder veure un partit entretingut, intens i lluitat fins al final. Les de Cervera van demostrar la seva superioritat defensiva i ofensiva des del començament del partit, que van fer seu amb una bona defensa, millorada en la segona part, i uns contraatacs ben convertits.
La setmana vinent les cerverines descansen degut al pont, però el dia 15 a les 19h rebran la visita del segon classificat, que amb només una derrota, segueix l’estela de les de Cervera. Veniu al pavelló, us hi esperem! Volem ser més líders!
Anotació: Dúnia Bonjoch (4), Anna de Solà (11), Gisela Marimon (7), Esther Martínez (10), Montse Bacardit (8), Sara Parra (13), Carme Biols (6), Laura Martínez (9), Yolanda Ruíz (6), Ester Freixes (6).
Parcials: 14 – 27 / 2 – 23 / 4 – 13 / 7 - 17

JORNADA 10

CB CERVERA 86 – BAC AGRAMUNT 31

Nova victòria del Sènior Femení contra l’Agramunt, el cuer de la taula, pel resultat final de 86 a 31.
Les de Cervera no van donar cap opció a un Agramunt que amb pocs efectius va ser molt inferior a les locals. D’inici el Cervera es va assegurar el matx fent un parcial de 19 a 0. El partit va consistir en bones defenses i ràpids contraatacs als quals les visitants no podien respondre. Es va arribar al descans amb un clar marcador a favor local, 47 a 18.
A la represa les cerverines van continuar amb la mateixa dinàmica i les visitants només aconseguien anotar des de la línia de tirs lliures. Amb el resultat a favor, a l’últim quart el Cervera es va relaxar i no va anotar amb facilitat, deixant el marcador final 86 a 31.
Anotació: Dúnia Bonjoch (2), Gisela Marimon (7),Caro Gálvez (4),  Esther Martínez (8), Montse Bacardit (9), Marta Trilla (10), Sara Parra (10), Laura Martínez (15), Yolanda Ruíz (14), Ester Freixes (7).
Parcials: 25 – 8 / 22 – 10 / 25 – 5 / 14 - 8

JORNADA 9

CB TORREFARRERA 53 – CB CERVERA 58

Partit bonic i vibrant el que es va poder gaudir el diumenge al matí al municipal de Torrefarrera que es va resoldre amb un ajustat 53 a 58 a favor de les cerverines. El partit enfrontava el primer i segon classificat i els nervis es palpaven en l’ambient, amb gran assistència de públic local esperonant les seves jugadores perquè donessin la campanada.
Les cerverines van sortir molt concentrades i amb un parcial de 6 a 0 amb dos triples convertits van agafar la primera distància. Amb bons atacs estàtics i una forta defensa individual les de Cervera van anar incrementant la diferència fins a acabar el quart 11 a 20. En el segon quart les jugadores de Torrefarrera no aconseguien trobar la fórmula per reduir distàncies i les de Cervera, cada vegada més còmodes, aconseguien marxar al descans amb una renda de 17 punts, 17 a 34.
A la represa, les jugadores locals van incrementar la duresa en defensa i l’efectivitat en atac, la qual cosa va anar igualant el partit fins a deixar la diferència en només deu punts al finalitzar el 3r període, 35 a 45. L’últim quart es presentava vibrant i així ho va ser. Les cerverines, fruit de la pressió en el marcador i el canvi d’actitud local, van cometre errors no forçats que permetia recuperacions de pilotes i cistelles fàcils per a les de Torrefarrera. A falta de dos minuts es van col·locar a només sis punts, però a partit d’aquí l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips ja no va alterar el resultat del partit, que va finalitzar 58 a 53.
Anotació: Dúnia Bonjoch, Anna de Solà (7), Gisela Marimon(6), Caro Gálvez (5),Esther Martínez (9), Montse Bacardit (9), Marta Trilla, Sara Parra (8), Carme Biols (4), Laura Martínez (7), Yolanda Ruíz (2), Ester Freixes (1).
Parcials: 11 – 20 / 06 – 14 / 18 – 11 / 18 – 13

JORNADA 8

BELLVÍS 15 – CB CERVERA 109

El Cervera es llueix a casa del cuer anotant més de cent punts. Les de Cervera es van desplaçar a Bellvís, pista del darrer classificat i en va sortir amb una àmplia victòria amb resultat final de 15 a 109.
Va ser un partit molt desigualat com ja es preveia degut a la distància en la taula classificatòria. Les de Cervera amb una forta defensa aconseguien recuperar pilotes i definir fàcils contraatacs. Les jugadores de Bellvís només van poder contrarestar el joc visitant amb tirs convertits des de la línia de 6,25m o tirant soles degut a alguna badada de les cerverines.
Tot i la sempre àmplia diferència en el marcador i el menor nombre d’efectius, les jugadores locals no van deixar mai de lluitar pel partit i van posar tota l’empenta per aconseguir reduir distàncies.
El diumenge vinent les de Cervera es desplacen a la pista del Torrefarrera a les 12h, rival directe i segon classificat.
Anotació: Dúnia Bonjoch (2), Anna de Solà (21), Gisela Marimon(4), Caro Gálvez (6),Esther Martínez (14), Montse Bacardit (7), Marta Trilla (17), Sara Parra (12), Carme Biols (6), Laura Martínez (2), Yolanda Ruíz (7), Ester Freixes (11).
Parcials: 7 – 19 / 6 – 38 / 2 – 29 / 0 – 23

JORNADA 7

CB CERVERA 85 – C.B. BELLPUIG Jr 29

El Cervera aconsegueix una nova victòria a casa contra el C.B.Bellpuig Jr pel resultat final de 85 a 29.
Les de Cervera des del primer moment van demostrar sortir a resoldre el partit com més aviat possible. Amb una intensa defensa van produir pèrdues de pilota visitants que van propiciar fàcils contraatacs, tot i no ser resolts cada vegada amb èxit. Amb un parcial de 27 a 8 es va arribar a final de primer quart encarrilant de forma positiva el partit. El segon quart les visitants van intensificar la seva defensa, cometent faltes que van ser convertits en tirs lliures per a les cerverines. Es va arribar al descans amb un 47 a 17 favorable a les de Cervera.
A la represa la defensa cerverina es va relaxar una mica i es  va veure sorpresa per una jugadora visitant que va poder provocar faltes a les cerverines. Tot i així, el quart va finalitzar 23 a 66. L’últim quart les de Cervera van tornar a intensificar la defensa, provocant fàcils contraatacs que les de Bellpuig no podien parar degut al cansament i a la reduïda banqueta.
Cal destacar la participació de Núria Farran i Maria Trilla, cadets del club que van participar de manera destacable al partit degut a les fins a quatre baixes de l’equip Sènior.
Amb aquesta nova victòria les cerverines mantenen el lideratge i la imbatibilitat.
Anotació: Dúnia Bonjoch (4), Caro Gálvez (12),Montse Bacardit (4), Sara Parra (4), Carme Biols (3), Laura Martínez (18), Yolanda Ruíz (13), Ester Freixes (16), Maria Trilla (9), Núria Farran (2).
Parcials: 27 – 8 / 20 – 9 / 19 – 6 / 19 - 6

JORNADA 6

MARISTES MONTSERRAT (Jr) 18 – CB CERVERA 82

Nova i còmoda victòria del Sènior Femení que es va imposar al Maristes Montserrat Júnior pel resultat final de 18 a 82.
Les de Cervera van començar el partit disposades a no donar cap esperança a les locals i es van col·locar 0 a 15 en els primers sis minuts. En aquests primers instants les cerverines van perdre la base Gisela Marimon a causa d’una torçada al turmell, fet que la va apartar del matx. No va ser fins al minut set que les locals van aconseguir la primera cistella. El partit va estar marcat per les pèrdues de pilota locals, les pilotes recuperades de les cerverines i els contraatacs convertits. Tot i així la diferència hauria pogut estar més àmplia si les de Cervera no haguessin desaprofitat incomptables situacions fàcils sota la cistella, tan en contraatacs com en rebots ofensius.
Tot i ser un partit que a priori podria pensar-se de pur tràmit, les cerverines no van donar la sensació mai de deixar-se anar i van competir i treballar tot el matx. S’ha de valorar també el mateix fet per part de les jugadores locals.
Amb aquesta sisena victòria les de Cervera continuen liderant la classificació.
Anotació: Dúnia Bonjoch (2), Anna de Solà, Gisela Marimon, Caro Gálvez (9),Esther Martínez (9), Montse Bacardit (6), Marta Trilla (12), Sara Parra (9), Carme Biols (11), Laura Martínez (12), Yolanda Ruíz (2), Ester Freixes (10).
Parcials: 4 – 23 / 7 – 22 / 2 – 17 / 5 - 20

JORNADA 5

C.B. CERVERA 56 – MARISTES MONTSERRAT 40

El Sènior Femení s’imposa davant un rival directe pel resultat de 56 a 40 i se situa més líder.
El partit va començar marcat per la falta d’encert per part dels dos equips. Fruit d’aquests nervis inicials va ser l’escarransit marcador amb el qual es va arribar al final del primer període, 8 a 6. Al segon quart, les cerverines es van posar al partit i van intensificar la defensa i materialitzar els atacs, tant contraatacs com jugades ben elaborades. Amb aquesta empenta van aconseguir un parcial favorable de 22 a 10. I van arribar al descans amb un triple inversemblant des de quasi mig camp que va convertir Caro Gálvez i que va deixar bocabadat al públic assistent. Es va marxar al descans amb el marcador 30 a 16.
A la represa les de Lleida van implantar una zona que van mantenir tota la segona part. Inicialment va sorprendre les cerverines, però de seguida van trobar la fórmula de trencar la defensa visitant. El quart va acabar 25 a 43. En el darrer període les de Cervera van continuar amb la seva bona defensa i sortint al contraatac. En els darrers minuts es van relaxar una mica, la qual cosa va fer que les lleidatanes rebaixessin la diferència final. El partit va acabar 40 a 56.
Amb aquesta victòria les cerverines aconsegueixen la cinquena victòria consecutiva de les cinc jornades disputades.
Anotació: Dúnia Bonjoch, Anna de Solà (3), Gisela Marimon (3), Caro Gálvez (6),Esther Martínez (4), Montse Bacardit (11), Marta Trilla (5), Sara Parra (7), Carme Biols (7), Laura Martínez (7), Yolanda Ruíz (1), Ester Freixes (2).
Parcials: 8 – 6 / 22 – 10 / 13 – 9 / 13 - 15

JORNADA 4

C.B. BELL-LLOC 23 – C.B. CERVERA 51

El Sènior Femení aconsegueix una nova victòria en el seu desplaçament a Bell-lloc amb  resultat final de 23 a 51 i se situa líder en solitari.
El partit va començar malament per les visitants, que aconseguien fer bones defenses però regalaven les pilotes que recuperaven i no aconseguien materialitzar els contraatacs ni els tirs. El primer quart va acabar amb un 6 a 9 favorable a les de Cervera. El segon quart les cerverines van començar amb més encert i contraatacs culminats amb èxit però no van aconseguir distanciar-se del marcador. Es va arribar al descans amb el resultat de 22 a 16.
A la represa, un parell de cistelles locals les va posar al partit però, una aturada d’uns deu minuts degut a la indisposició d’un membre de la taula va donar lloc a un partit totalment diferent. Les cerverines van sortir decidides a trencar el partit. El tercer quart va finalitzar 21 a 33. En el darrer període, les de Cervera van intensificar la defensa, fet que va provocar molts contraatacs ara sí finalitzats amb èxit. Amb un parcial favorable de 2 a 18 van sentenciar el partit. El matx va acabar amb el resultat final de 23 a 51.
Amb aquesta nova victòria les noies del Sènior se situen líders en solitari. El dissabte a les 19h reben un rival directe. És important guanyar per consolidar el lideratge.
Anotació: Dúnia Bonjoch (10), Anna de Solà (4), Gisela Marimon (2),Esther Martínez (7), Montse Bacardit (6), Marta Trilla (7), Sara Parra (5), Laura Martínez, Ester Freixes (10).
Parcials: 6 – 9 / 10 – 13 / 5 – 11 / 2 - 18

JORNADA 3

C.B. CERVERA 74 – CEP VALLFOGONA 31

Tercera victòria consecutiva del Sènior Femení contra el CEP Vallfogona pel resultat final de 74 a 31. Les de Cervera van realitzar un partit treballat d’inici a final i van aconseguir una còmoda victòria.
El partit va començar amb una primera cistella local en guanyar el salt. El primer quart va estar disputat per part dels dos equips. Les cistelles es disputaven, i tot i que les cerverines defensaven amb intensitat, no aconseguien materialitzar les ocasions. El període va acabar 13 a 8. El segon quart les de Cervera van intensificar notablement la defensa, la qual cosa va provocar contraatacs fàcils i un parcial inicial favorable de 16 a 0 en els primers sis minuts, fet que va trencar el partit. Es va arribar al descans amb el resultat de 38 a 15.
A la represa, les jugadores locals van sortir a treballar més conceptes estàtics i van provocar moltes faltes de les de Vallfogona. El quart va finalitzar 21 a 54. En el darrer quart la gran majoria de cistelles, tant locals com visitants van venir des de la línia de tirs lliures. La major quantitat de faltes comeses sobre les jugadores cerverines i l’eficàcia en els tirs posteriors va acabar sentenciant el partit i amb el resultat final de 31 a 74.
Amb aquesta nova victòria les cerverines es situen líders empatades amb dos equips més.
Anotació: Dúnia Bonjoch, Anna de Solà (11), Gisela Marimon (13), Caro Gálvez (4), Esther Martínez (2), Montse Bacardit (6), Marta Trilla (8), Sara Parra (2), Laura Martínez (4), Yolanda Ruíz, Ester Freixes (13), Carme Biols (11).
Parcials: 13 – 8 / 25 – 7 / 16 – 6 / 20 - 10

JORNADA 2

C.N. TÀRREGA (JR) 33 – C.B. CERVERA 72

Nova victòria del Sènior Femení del Cervera en el seu desplaçament a Tàrrega contra l’equip júnior pel resultat final de 33 a 72.
El partit va començar entrebancat per part dels dos equips, hi havia nervis i imprecisions que feien fallar contraatacs clars i perdre pilotes constantment als dos equips. El primer quart es va acabar amb un 9 a 8 a favor de les locals. El segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica de desencert estant el marcador 14 a 13 havent passat cinc minuts. A partir de llavors, les cerverines van posar l’accelerador i amb un parcial de 3 a 24 van aconseguir anar al descans amb una avantatge de vint punts que sentenciava el matx 17 a 37.
A la represa, les de Cervera, amb el marcador a favor es van sentir més còmodes per resoldre més contraatacs, provocar pèrdues de pilota locals i ser més efectives en atac; fet que va incrementar més la diferència, 25 a 60. El darrer període, el ritme del matx es va relaxar i el partit va acabar amb una nova i clara victòria aquest cop a domicili.
Anotació: Dúnia Bonjoch (8), Anna de Solà (13), Gisela Marimon (1), Caro Gálvez (1), Esther Martínez (10), Montse Bacardit (12), Marta Trilla (10), Sara Parra, Laura Martínez (6), Yolanda Ruíz (5), Ester Freixes (6).
Parcials: 9 – 8 / 8 – 29 / 8 – 23 / 8 – 12

JORNADA 1

C.B. CERVERA 61 – C.B. BALAGUER B 57

El darrer dissabte les jugadores del Sènior Femení van iniciar la temporada i van aconseguir endur-se la primera victòria amb el resultat final de 61 a 57 en un partit entrebancat i lleig des del principi.
El primer quart va començar amb encert visitant inaugurant el marcador. Tot i que les cerverines van reaccionar, les visitants es van endur el període per 12 a 14. Al segon quart hi va haver més efectivitat en atac per part dels dos equips i les de Cervera van aconseguir capgirar el resultat i arribar al descans per davant, 32 a 29.
A la represa, tot i augmentar la pressió defensiva, les cerverines no aconseguien materialitzar les pilotes recuperades, van perdonar massa i les de Balaguer van aconseguir empatar 38 a 38. Al darrer període la igualtat va continuar, tot i que no en el joc, sí en l’efectivitat. I es va arribar al final del matx amb un empat a 52.
El període extra es va saldar a favor de les de Cervera, que van saber administrar l’avantatge aconseguida els tres primers minuts. El partit va acabar amb victòria local per un 61 a 57.
Anotació: Dúnia Bonjoch (2), Anna de Solà (7), Gisela Marimon, Esther Martínez ( 10), Montse Bacardit (16), Marta Trilla (2), Sara Parra (7), Laura Martínez (6), Yolanda Ruíz (2), Ester Freixes, Carme Biols (9).
Parcials: 12-14 / 20-15 / 6-9 / 14-14 / 9-5 
Amb la tecnologia de Blogger.