L’INFANTIL MASCULÍ, SOTSCAMPIÓ DE LLEIDA



L’INFANTIL MASCULÍ, SOTSCAMPIÓ DE LLEIDA

L'Infantil masculí del CB. Cervera va quedar sotscampió de Lleida aquest passat cap de setmana.  Els de la Segarra van enfrontar-se al C.B.Balaguer a les semifinals.  Tot i un inici molt prometedor del Cervera, el Balaguer es va recuperar i va posar les coses molt difícils durant tot els partit.  A l'últim quart, en un final ajustat el Cervera va aconseguir una merescuda victòria 73-68 que els donava el passaport per jugar la final.
A la tarda es va disputar la final del Campionat Infantil i el rival va ser el Sícoris de Lleida.  El partit no va tenir molta història ja que un parcial de 14-0 a favor dels locals al primer quart va deixar les coses molt complicades pels cerverins.  Va ser un partit amb molts nervis i imprecisions per part dels dos equips, però els locals van imposar el seu joc i el seu físic per vèncer 52-38. S’ha de destacar el gran paper fet per tot l’equip, la majoria de primer any, durant tota la temporada i animar-los a seguir treballant: Roger Puiggrós, Joan Morera, Ricard Subias, Marc Cases, Marc Cortadellas, Sergi Perella, Jordi Coll, Gabi Sterea, Joan Tolosa, Nil Piqué, Martí Beleta i Gerard i Robert Marsol (minis).

Per una altra banda, l’Infantil Femení Verd va jugar a casa contra el BC Almenar al qual no va poder superar per 39-55. I, dos equips més del club van acabar la lliga aquest passat cap de setmana. El Júnior Masculí va acabar la temporada amb una victòria contra el CB Mollerussa B per 51-33 i acaben quarts del seu grup. Per contra, el Sènior Femení va jugar l’últim partit de lliga contra el CB Lleida Jr al qual va guanyar per 63-35 i acaba amb un balanç de 30 victòries en 30 partits i líder indiscutible a la lliga. Aquesta primera posició els dóna accés a la Final 4 de la categoria que tindrà lloc aquest proper Diumenge 26 de Maig a Cervera. Les semifinals les jugaran a les 11h del matí contra el CB Balaguer. L’altra semifinal enfrontarà el CB Calaf contra el CB Torrefarrera a les 12.30h. Els guanyadors dels dos partits jugaran la final a les 18h de la tarda al mateix poliesportiu. Des del Club, demanem que la grada es converteixi en el 6è jugador de l’equip per empènyer a les cerverines a l’ascens de categoria.
Amb la tecnologia de Blogger.