EL SÈNIOR FEMENÍ CAMPIÓ DE LA LLIGA REGULAR

Bones notícies d'aquest cap de setmana pel Sènior Femení i, és que a falta de 6 jornades per acabar la lliga regular, aconsegueix matemàticament la primera posició del grup i s'assegura d'aquesta manera disputar la Final 4 de la categoria a casa. Se'ns dubte una gran temporada pel nostre sènior femení que després de 24 jornades disputades segueix invicte. Aquest passat cap de setmana va derrotar al tercer classificat el CB Torrefarrera per 53-34. 

A banda de la bona notícia del sènior, també han guanyat els seus respectius partits el Mini Nivell B que en el seu derbi contra el CB Torà va guanyar per 41-43; el dos minis també segueixen en bona forma, per una banda el Mini Femení va derrotar a domicili el CB Lleida Roig per 50-76 i el Mini Masculí també ho va fer contra el Maristes Montserrat per 37-87. L'Infantil Masculí va tornar a casa amb una victòria contra el CB Pardinyes La Flor Vimbodi, després d´un cap de setmana molt intens, ja que aquest cap de setmana l´Infantil Masculí del Cervera ha jugat 3 partits, 2 amistosos el dissabte contra Castelldefels (foto de germano) i Cambrils, i el partit oficial de lliga diumenge a la pista del Pardinyes.
Dissabte es va guanyar al Castelldefels per 72-53 en en partit on el Cervera sempre va tenir un marcador favorable.  Per la tarda, a la pista del Cambrils es va patir una derrota (80-58) en un partit on a la segona part van faltar forces per aturar els locals.
En el partit de lliga de diumenge a la pista del C.B.Pardinyes el resultat va ser de 58-63.  El partit va ser molt irregular, amb un joc poc brillant on el Cervera va aprofitar un gran 5è període per endur-se el partit. I el Júnior Masculí també va guanyar a la pista del Cappont per 45-65. 

Menys sort van tenir l'Infantil Femení Negre que va perdre a casa contra el CBT La Salle Femení A per 41-48 i, el Cadet Femení que va perdre també a casa contra el Vedruna Gracia Verd per 26-34. A domicili van perdre el Cadet Masculí contra el CB Calaf per 61-58 i el Sènior Masculí contra la Penya Fragatina per 86-50.

Després d'una jornada amb només tres partits com a locals, la setmana que ve més atapeïda que mai i els partits són els següents:

Dissabte 13 d'abril
9:30h Mini masculí vs Força Lleida 3
11:00h Mini femení vs Sedis Caditours
12:30h Infantil femení verd vs CB Torregrossa
19:00h Sènior masculí vs CB Bell-lloc
20:30h Júnior masculí vs Bac Agramunt

Diumenge 14 d'abril
11:00h Infantil femení negre vs SESE A
12:30h Mini femení vs CB Bellpuig
Amb la tecnologia de Blogger.