CADET MASCULÍ

El cadet masculí entra al playoff pel campionat territorial B

A l’inici de temporada l’objectiu era poder mantenir un equip a la categoria cadet masculí.
Vam recuperar jugadors que tot hi haver format part del club havien deixat de jugar per motius diversos. Altres que no havien jugat mai en un equip federat  sumant els jugadors que pujaven de la categoria infantil.
Intentar tenir nous jugadors pel futur que tot i poder assistir als entrenaments no han pogut formar part de l’equip aquesta temporada.
Afegint l’esforç de poder tenir a l’equip jugadors de fora de Cervera amb el sacrifici personal de  desplaçaments tant per assistir als entrenaments com als partits de cada cap de setmana.
Amb l’ajut continuat dels jugadors de l’infanti masculí que ens han donat suport en els entrenaments i col·laborat als partits.
Tot plegat no han estat dificultats sinó reptes.
Vam jugar la primera fase contra equips més conjuntats amb un joc d’equip superior al nostre així vam encadenar una sèrie de derrotes que van minar la capacitat de  treball de l’equip.
La segona fase ha estat del tot diferent i hem pogut jugar amb equips més del nostre nivell i altres de joc superior que ens han fet créixer el suficient per poder creure en l’equip. Això s’ha notat en el treball d’entrenament.
El resultat d’aquest treball ha estat la possibilitat d’entrar a disputar el playoff que s’inicia el proper cap de setmana per disputar qui serà l’equip guanyador de la territorial B.
Crec que és per tot plegat el moment adequat per  fer una valoració de l’equip indistintament del resultat d’aquest playoff que per nosaltres és un premi inesperat.
Espero haver ajudat a tots i cadascun dels jugadors a entendre una mica més els valors d’aquest esport on l’important no és ser el millor sinó treballar per millorar, superar-se a un mateix i aconseguir fer amics en lloc d’adversaris. On el resultat de tot plegat no és res més que una conseqüència i no un objectiu.
Així no hem queda res més que felicitar a tots i cadascun dels jugadors que formen part de l’equip :
4 Jordi Cases Balcells – 6 Ahmed Hfairi Zannouti – 8 Omar Badiane – 12 Arnau Calafell Baeza – 13 Gerard Cabestany Castellà – 14 Adrià Citoler Jimenez – 24 Adrià Gonzalez Quevedo – 55 Carles Comas Urbano.

Així mateix animar a tots els nois aficionats a aquest l’esport sigui quin sigui el seu nivell tècnic que continuïn  treballant per superar-se i poder formar part de qualsevol dels nostres equips.
Amb la tecnologia de Blogger.