CARA I CREU PEL SÈNIOR FEMENÍ EN EL SEU DESPLAÇAMENT A  VALLFOGONA DE BALAGUER
Cap de setmana molt intens per tots els equips del club, ja que només el Pre-Mini Femení ha tingut jornada de descans. Els altres 12 equips federats i l’Escola han disputat partits i trobada a Bellvís, respectivament.
S’han de destacar les victòries del: Mini Masculí a casa contra el Frederic Godàs 01 per 85-35, del Mini B contra el Cep Vallfogona per 62-24 i del Mini Femení contra la Penya Fragatina per 64-20. La resta d’equips que han aconseguit la victòria a domicili són: el Cadet Masculí que va guanyar a la pista del Sedis Hidro Lleida per 68-76, del Sènior Femení a la pista del CEP Vallfogona Loype per 44-68, de l’Infantil Masculí contra el CB Balàfia AVV per  46-68 i del Pre-Mini Masculí contra el CN Tàrrega 03 per 47-57.
Els que no han tingut tanta sort han estat i han perdut els seus partits han estat: l’Infantil Femení Negre que va perdre a casa contra el GEIEG A per 27-66, del Cadet Femení que també va perdre a casa contra el Lima Horta A per 25-87, del Sènior Masculí contra el CE Maristes Montserrat per 48-79, de l’Infantil Femení Verd contra Perruqueria Olga CB Bellpuig per 39-51 i del Júnior Masculí contra CB Alpicat per 80-77.
Amb el Sènior Femení cal destacar el debut de la infantil Júlia Calafell i la greu lesió a l’espatlla de la Dúnia Bonjoch. Des d’aquí desitjar-li molts ànims.
Amb la tecnologia de Blogger.