ESTADA A SORT 

L´Infantil masculí i femení del C.B.Cervera van fer una estada a Sort els dies 27,28 i 29 de desembre. L´agenda va estar marcada per la pràctica del bàsquet amb sessions de matí i tarda, on es van treballar sobretot aspectes tècnics com la passada i el tir.  

Els nois i noies es van allotjar a l´Escola de Piragüisme de Sort i van fer els entrenaments al Pavelló Municipal de la capital del Pallars Sobirà.  A banda del bàsquet, els 20 jugadors i jugadores van visitar una fàbrica de formatge de la mateixa població i van poder aprendre com s´elabora pas a pas aquest producte.  El dissabte 29, últim dia de l´estada es va decidir fer una sortida amb raquetes de neu per les Planes de Son juntament amb alguns pares i mares. 

L´experiència va ser molt positiva en tots els aspectes, a nivell de convivència i també a nivell basquetbolístic.  Ara els dos equips estan a l´espera de començar la segona fase del campionat el proper 13 de gener.  L´equip Infantil femení, actual campió del Torneig Federació jugarà a nivell de Catalunya amb equips d´un gran nivell.  Per la seva banda, l´equip Infantil masculí jugarà la segona fase del campionat a la Territorial de Lleida en el grup 1, després de quedar tercers en la primera fase del campionat on va haver d´enfrontar-se amb rivals molt competitius.  
Amb la tecnologia de Blogger.