EL SÈNIOR DEL C.B.CERVERA  MOBEL LINEA GUANYA EL DERBI SEGARRENC DAVANT EL TORÀ

Partit intens el que es va disputar dissabte 12/01/2013 al poliesportiu de Cervera entre l’equip sènior masculí  local i el Torà, on els dos equips aspiraven a aconseguir una victòria que donés moral de cara a la segona volta del campionat.
Els jugadors locals es van veure sorpresos per un inici de joc on el Torà portava la iniciativa aconseguint cistelles fàcils i on els jugadors del Cervera no trobaven la manera de imposar el seu joc. Cosa que va fer que al final del primer quart els visitants dominessin el marcador per 9-15.
A partir d’aquell moment els jugadors del CBCervera van començar una defensa més intensa que va portar a poder realitzar contraatacs  ràpids i accions intenses que portaven a la línia de tirs lliures els jugadors locals i castigaven amb faltes els seus defensors.
Tot i així el Torà no va perdre la cara al partit en cap moment i replicava cada acció del Cervera  fent que el resultat s’ajustés cada cop més.
Al descans es va arribar amb un 30-32 favorable al Torà, però on el Cervera havia pogut retallar distàncies i començar el tercer període amb més motivació.
A la represa els dos equips continuaven amb la igualtat del joc fins que al minut 5 del tercer quart el Cervera va aconseguir un parcial de 12-0 que li donava la volta al marcador i posava  3 punts per davant  els locals.
Al començar el darrer període 52-49 i tot per decidir i amb opcions de victòria per tots dos equips. Però els jugadors del Cervera no estaven disposats a perdre la feina que havien fet i van sortir molt més sencers que els seus adversaris fent un parcial de 10-0 que posava per davant i els hi donava un avantatge al marcador de 10 punts 61-51.
El desenllaç de l’últim quart va ser intens amb alguna que altra acció polèmica entre els jugadors cosa que demostrava la intensitat del joc.Per aquest fet es van assenyalar moltes faltes que penalitzaven els dos equips i als jugador locals Pomes, Segura els quals van ser eliminats per 5 faltes personals.
Al final victòria local per 75-68 i el CB CERVERA comença l’any de la millor manera i esperant que els resultats continuïn.
Destacar al jugadors del CB.Cervera  P.Dunyó amb 18 punts i Oriol Rodriguez i el Joan Segura amb 12 cada un; així com al Sergio Hidalgo i Marc Pomés donant consistència al joc interior i aportant rebots i cistelles vitals.La nota positiva va ser el debut aquesta temporada amb l’equip sènior del jugador júnior l’Ivan Alsina i el cadet l’Adrià Gonzalez on els dos van disputar bons minuts de joc i aconseguir cistelles de mèrit.Destacar la lesió a l’espatlla del Quin Riu que tot i lesionat encara va jugar uns minuts i va aconseguir un triple que consolidava el resultat i capturava  rebots importants.
En general partit emocionant i disputat i victòria justa pels jugadors del CB Cervera davant un meritós Torà on van destacar J.Gene amb 30 punts i Torrescasana amb 19